Vrăjitoarea Sidonia, mama suspecților de crimă de la petrecerea cu vedete din Padina: „Fiii mei au fost, de fapt, atacați”

„Trebuie să se elucideze acest caz. Trebuie să se facă lumină în acest caz, pentru că copiii mei nu sunt vinovați.

Vă rog, nu mai pot să intru în detalii, dar chiar am înțeles că acel individ mi-a agresat copiii și mi-a atacat copiii. Atât vă pot spune. Mi-a tăiat copiii acel individ. Nici nu știu măcar cine este. Nu am avut de a face cu dânsul, nu-l cunoaștem. Nu știm absolut nimic. Ce ați văzut și dumneavoastră, asta vedem și noi. La știri am văzut.

Să vedem care e problema. Ce și cum, chiar nu știu nici eu. Cu copiii n-am mai vorbit, n-am mai avut cum să iau legătura. Vreau să văd despre ce este vorba”, a declarat Sidonia la un post TV.

Crimă sângeroasă la o petrecere cu vedete, bărbat ucis cu maceta. Alex Velea, surprins alături de criminali, înainte de atac – VIDEO

Crimă șocantă într-un hotel cunoscut din Padina, la o petrecere cu vedete. Un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat cu maceta în urma unui conflict spontan. Agresorii i-ar fi făcut semne soției victimei, iar de acolo ar fi izbucnit scandalul. Polițiștii au reținut 3 suspecți. În imaginile șocante prezentate de Realitatea Plus apare și artistul Alex Velea distrându-se alături de presupușii criminali.

Leave a Reply