Voucherele de vacanţă vor fi menţinute numai pentru anumite niveluri de salarizare – Anunțul lui Nicolae Ciucă

Conform planului prezentat de liderul PNL, voucherele de vacanță ar urma să fie disponibile doar pentru angajații cu un anumit nivel de salarizare, iar această măsură ar urma să fie implementată după aprobarea măsurilor fiscale.

Nicolae Ciucă a explicat că în discuţiile politice pe care le-a avut a fost agreată menţinerea acestora pe anumite niveluri de salarizare.

„Discuţiile pe care le-am avut la nivel politic au mers către direcţia menţinerii voucherelor de vacanţă pe anumite niveluri de salarizare”, a declarat Nicolae Ciucă, întrebat dacă voucherele de vacanţă ar putea să nu mai fie acordate de anul viitor.

Acesta a adăugat că săptămâna viitoare trebuie ca liderii coaliţiei să vină cu o decizie finală, asumată printr-o ordonanţă de urgenţă care să poată fi depusă în Parlament.

„Săptămâna viitoare trebuie să fim cu decizia finală, aprobată, discutată şi asumată, astfel încât să poată să fie depusă în Parlament”, a mai afirmat Nicolae Ciucă, chestionat în legătură cu finalizarea ordonanţei de urgenţă privind măsurile fiscale.

Leave a Reply