Videoclipul care a uimit internetul: O Toyota se transformă în cărăuș de lux și transportă un Maybach pe acoperiș

Cu toate că Land Cruiser este o mașină de teren robustă, aceasta s-a lăsat serios sub greutatea mărețului Maybach. Pentru că și la propriu și la figurat este o mașină cu greutate. Are 2.2 tone, 5.4 metri lungime, 1.9 metri lățime și aproape un metru și jumătate înălțime. Iar ampatamentul este de aproape 3.4 metri, scrie ProMotor.

 Chiar și pentru o mașină puternică precum Land Cruiser, greutatea imensă a impresionantului Maybach a reprezentat o provocare majoră. Video-ul surprinde momente în care SUV-ul își face drum printr-un trafic aglomerat, parcă se luptă să înainteze sub greutatea mărețului Maybach.

Femeie accidentată mortal de o betonieră, pe o trecere de pietoni din Sibiu

Acest SUV demonstrează încă o dată abilitățile sale remarcabile în ce privește tracțiunea. Este un exemplu concret al rezistenței și durabilității de care Toyota s-a făcut cunoscută de-a lungul timpului. Evenimentul surprins în Rusia ne amintește că sunt oameni care reușesc să găsească soluții inventive și creativitate chiar și în situații aparent imposibile. Cu toate că este necesar să ne întrebăm despre rațiunea acestei acțiuni și despre măsurile de siguranță adoptate în timpul transportului, nu putem nega că acest moment viral atrage atenția asupra abilităților incredibile ale mașinilor implicate.

Ce pedepse au primit cei doi polițiști de la Rutieră prinși în flagrant luând mită pe Dorobanți

Leave a Reply