Vacanta de vara in Bulgaria

Pentru ca Bulgaria este o destinatie apropiata si accesibila care are mereu de oferit o multime de surprize placute, merita sa o alegeti drept destinatie de vacanta pentru acest sfarsit de vara, fara teama ca serviciile de cazare sau statiunile va vor dezamagi. In cazul in care bugetul nu este unul generos incat sa va permita sa va indepartati foarte mult de granitele tarii, ar trebui deja sa incepeti a va interesa in privinta unor oferte speciale Bulgaria caci sunt o multime de sejururi last minute care abia isi asteapta clientii, mai ales in luna septembrie.

Cu ajutorul unei astfel de oferte puteti face dintr-un concediu ce nu promitea prea mult, unul exceptional daca va dati putin interesul sa organizati vacanta si sa alegeti o statiune exact pe gustul dumneavoastra. Spun pe gustul dumneavoastra deoarece Bulgaria, fata de Romania are mult mai multa plaja si deci mult mai multe statiuni unele aglomerate, animate, altele ceva mai pitoresti, linistite si unele chiar pustii pentru cei ce doresc sa se odihneasca, asadar aveti de unde alege ceva potrivit!

Ca si sfat, personal va recomand sa alegeti una dintre ofertele doar cu mic dejun inclus, nu pentru mancarea de la hoteluri sau pensiuni ar lasa de dorit, nici vorba de asa ceva, insa preferabil este sa descoperiti toate secretele bucatariei bulgaresti incercand in diverse locuri, preparatele traditionale. Preturile acestor preparate nu sunt ridicate si cu siguranta va vor incanta simturile caci bulgarii stiu sa gateasca foarte bine.

In privinta destinatiei recomand mereu cu drag Sunny Beach si Nisipurile de Aur pentru cei ce doresc o vacanta mai agitata, in special pe timp de noapte iar pe de alta parte Sf Constantin, Obzor, Pomorie sau Nessebar pentru vacante ceva mai linistite. In oricare dintre cazuri aveti incredere in ceea ce vi se ofera caci, bulgarii au demonstrat de multe ori ca stiu sa faca turism si stiu sa-si satisfaca musafirii ceea ce nu poate fi altfel decat in avantajul dumneavoastra.

Leave a Reply