Unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din Iași a fost arestat! Florin Bejenaru racola fete pentru poze și le agresa sexual

Florin Bejenaru ar fi rudă cu Ionel Onofraş, fost primar al Iaşului pentru o perioadă scurtă de timp, în anii ’90, imediat după Revoluţie, un primar care nu a fost ales, ci desemnat. Judecat pentru viol şi agresiune sexuală, fapte săvârşite asupra unor minore, Onofraş a fost lăsat în libertate la sfârşitul lunii octombrie, fiind plasat sub control judiciar. Ionel Onofraş a fost arestat şi el în martie 2022 pentru acte de agresiune sexuală asupra unor minore, însă în dosar nu a fost pronunţată până acum o sentinţă.  Infractiunea de viol se referă la abuzarea unei fete de 14 ani, care a fost violată oral pe 23 ianuarie 2022.

Pe pagina de Facebook, fotograful are o colecție impresionantă de poze cu femei, unele dintre acestea fiind în ipostaze mai mult decât provocatoare. Dacă se va dovedi că este vinovat, unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din Iași ar putea sta ani grei în spatele gratiilor.

 

Leave a Reply