Un fotbalist de la CS Dinamo și-a înjunghiat un coleg cu foarfeca în spate, după ce a fost agresat – incident șocant la juniori

Sediul din Ștefan cel Mare al ”câinilor” a fost, vineri seara, scena unui scandal incredibil iscat între doi puști din grupe diferite ale secției de fotbal CS Dinamo. E un incident care a fost la un pas să se lase cu consecințe dramatice. 

”L-a înjunghiat cu foarfeca în spate. Au lipsit 2 milimetri să-i atingă plămânul”, spune antrenorul Claudiu Delcea despre elevul său care a lovit cu obiectul ascuțit, după ce fusese agresat în cameră. Este vorba despre doi juniori de 14 ani și 16 ani! Unul dintre copii a participat la lotul național U15, scrie prosport.ro.

Scandalul s-a iscat aproape de miezul nopții la una dintre camerele căminului lui CS Dinamo. Sursele Prosport arată că un băiat de la grupa 2007, pregătită de Boris Keca, ar fi declanșat o dispută împotriva unor colegi de la grupa 2009, a lui Delcea. Iar cel care ar fi pornit inițial răfuiala a ajuns apoi la spital, rănit de unul dintre puștii agresați!

Leave a Reply