Un deputat a părăsit ședința secretă a Parlamentului în care au fost prezentate imaginile masacrului Hamas în Israel. Diana Șoșoacă a făcut scandal

„Pur și simplu n-am mai rezistat. (….) nu pot să văd așa ceva. Am și eu limitele mele”, a declarat vizibil afectat deputatul USR, care a părăsit sala.

N-au lipsit însă incidentele. Ședința a fost întreruptă când senatoarea Diana Șoșoacă a cerut să fie prezentate și imagini cu palestinienii din Fâșia Gaza.

Potrivit unor parlamentari, Șoșoacă a încercat să filmeze imaginile, însă a fost oprită de personalul Camerei Deputaților, scrie Hotnews.

În cadrul şedinţei cu ușile închise a fost vizionat un film al Israel Defence Forces (IDF), despre care deputatul Silviu Vexler, cel care s-a ocupat de organizare, a atras atenţia că prezintă imagini extrem de brutale. Presa nu a avut acces în sală.

Preşedintele de şedinţă le-a atras atenţia participanţilor că este interzisă fotografierea, înregistrarea audio-video sau transmiterea live a reuniunii de pe dispozitivele proprii.

Leave a Reply