Un bărbat suspectat că a furat 50.000 de lei dintr-o mașină, reţinut de polițiști. Modul în care a acționat hoțul, desprins din filmele de acțiune

”La data de 8 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, la un bărbat de 48 de ani. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de aducere, cel în cauză fiind condus la audieri. În urma probatoriului administrat, ieri, 8 februarie a.c., faţă de bănuit a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe baza de ordonanţă, urmând ca astăzi, 9 februarie, să fie prezentat instanţei  pentru dispunerea unei măsuri preventive”, anunţă vineri IPJ Dâmboviţa.

Potrivit sursei citate, investigaţiile au fost declanşate după ce, la data de 9 octombrie, un bărbat de 46 de ani, din Româneşti, a sesizat telefonic faptul că, în cursul nopţii de 8 spre 9 octombrie i-ar fi fost sustraşi bani dintr-un autoturism.  ”Din cercetări a rezultat că persoane necunoscute, având feţele acoperite şi utilizând un autoturism care nu ar fi avut montate plăcuţele cu număr de înmatriculare, ar fi spart luneta unui autoturism, iar din portbagajul acestuia ar fi sustras o geantă în care se aflau 50.000 de lei. Ulterior, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat principalul bănuit de comiterea faptei, respectiv bărbatul de 48 de ani, din Bucureşti”, au transmis polițiștii dâmbovițeni. Poliţiştii continuă cercetările în  acest caz, pentru infracţiunea de furt calificat.

Leave a Reply