Un asistent medical de la o clinică din Cluj s-a filmat în timp ce se masturbează la locul de muncă și a postat imaginile pe site-urile de socializare

Șocant este faptul că asistentul medical a postat și videoclipuri explicite în care se masturbează chiar pe instrumentele medicale. Cadrul medical a mărturisit oamenilor pe internet cum întreține relații sexuale cu alți bărbați chiar în interiorul clinicii. În timp ce pacienții sunt tratați în camera alăturată, individul se filmează complet dezbrăcat, iar toate imaginile le postează ca să atragă admiratori. 

Cazul a ieșit la iveală după ce un bărbat a trimis o sesizare presei locale:

”Va scriu in legatura cu un caz revoltător pe care l-am intalnit zilele trecute. Un asistent medical de la o clinică privată din Cluj-Napoca invita bărbați să întrețină raporturi sexuale cu el, în timpul serviciului, pe aplicația pentru gay dating Grindr”, ne-a relatat pacientul.

Este vorba despre o clinică, unde pacienții trebuie să petreacă mai mult timp și să fie supravegheați de un asistent medical. ”În timp ce pacientul doarme în salon, asistentul se pare ca întreține raporturi sexuale într-un salon alăturat (a recunoscut ca în trecut a făcut sex oral în interiorul clinicii), doar că asta nu este totul. Pe platforma X (fostul Twitter), individul a postat imagini și videoclipuri explicite în care se masturbeaza și chiar ejaculeaza pe mese și pe instrumentarul medical”, ne-a semnalat pacientul oripilat.

Acesta a discutat cu asistentul și a înregistrat discuția avută. ”Am reușit să îl înregistrez cu scopul de a-l face să recunoască locul unde lucrează. Mi se pare absolut revoltător ca astfel de lucruri se petrec în timp ce un pacient doarme într-un salon alăturat! Nu spun neapărat ca viața și integritatea acestora este pusă în pericol, dar departe nu e!”, a relatat clujeanul. 

Leave a Reply