Trash the dress – Pentru ca rochiile de mireasa nu se mai lasa mostenire

Au trecut demult vremurile in care rochia de mireasa dupa ziua nuntii era pusa intr-un cufar la loc de cinste pentru a fi purtata ulterior de fiica miresei sau alta fata din familie care urma sa se marite. In ziua de azi rochiile de mireasa fie se inchiriaza pentru ziua respectiva, fie se cumpara dar se vand apoi pentru a recupera din banii platiti pt ea, fie se distrug in cadrul unei asa numite sedinta foto trash the dress, un obicei din ce in ce mai uzual si la noi.
Pentru o astfel de sedinta foto, puteti discuta cu un fotograf profesionist, poate cu acelasi care se va ocupa si de fotografiile de la nunta / cununie caci daca adaugati in pachetul foto si aceasta sedinta foto cel mai probabil veti plati mai putin decat daca o achizitionati separat.
Revenind la sedinta foto trash the dress, in caz ca nu stiti exact cum se procedeaza sau nu aveti idei pentru un cadru, va puteti inspira de pe internet sau va puteti sfatui cu fotograful, care in mod sigur va stii ce sa va recomande dupa ce aveti o discutie cu el astfel incat sa ajunga sa va cunoasca putin. Dupa nunta la care trebuie sa fiti impecabila in fata camerei, in sfarsit puteti fi rebela, libera, lejera fara a mai tine cont ca sunteti in rochie de mireasa, caci scopul nu mai este sa protejati rochia ci dimpotriva, sa o distrugeti intr-un mod spectaculos!
Un fotograf profesionist va stii cum sa procedeze si ce cadre sa prinda pentru ca sedinta foto trash the dress sa fie si ea ca rupta dintr-un basm, dar nu unul obisnuit ci unul aparte care sa sublinieze si cealalta latura a dumneavoastra, cea “wild”.
In cazul in care va permiteti financiar sa nu mai faceti nimic cu rochia de mireasa, sfatul meu este sa optati pentru o astfel de sedinta foto in loc sa o pastrati in sifonier fara scop, caci este distractiva si relaxanta si bineinteles va ofera o amintire in plus a evenimentului, atat de important in viata oricui. Avand in vedere ca nu mai exista nunta lipsita de un fotograf profesionist, atunci cand il alegeti si stabiliti toate datele problemei, nu uitati sa atingeti si subiectul unei sedinte foto trash the dress.
Este o experienta cel putin interesanta care merita traita, iar rochia, cea care v-a restrictionat miscarile cu 90% in ziua nuntii, merita pedepsita, cu atat mai mult cu cat obiceiul de a o lasa cuiva mostenire e demult istorie! 😊

Leave a Reply