Transformati baia mica intr-una mare

Locuiti in apartament iar cei ce au cosntruit blocul nu au fost prea darnici cu incaperea baii. Pentru ca nu aveti cum sa mutati peretii, nu va mai ramane decat sa transformati acest mic spatiu intr-unul pe cat se poate de spatios, cu ajutorul diverselor trucuri ce au capacitatea de a oferi o iluzie de loc vast, aerisit.

Incepand cu peretii, acestia vor trebui sa fie de o culoare cat mai deschisa, care sa lumineze. Nu alegeti jocuri de culori sau modele uniforme, aplicate pe toti peretii de aici, deoarece veti incarca inutil atmosfetra dar totusi pastrati un perete, cel mai vizibil din dreptul usii pe care sa aplicati o culoare si un model inedit care sa distraga atenia de la spatiul restrans si sa devina centrul de interes al baii.

Se poate aplica un sticker, sau se poate crea din faianta/mozaic un model unic, personal. Coborandu-ne atentia spre podea, aceasta este bine sa fie cat mai libera. Un lavoar cu o masca cu picioare, un dulap suspendat sau cu picioare si o cada ce deasemenea nu sta direct pe podea sunt perfecte pentru a lasa a vedere podeaua si a crea o impresie de baie mult mai mare decat este.

Avand in vedere dimensiunile modeste ale baii dumneavoastra, oricat v-ar placea, evitati cumpararea de obiecte sanitare mari sau multe. Este palcut sa aveti si bideu langa asul de wc, un lavoar generos sau o cada pentur doua persoane dar daca optati pentru ele spatiul va deveni sufocant, neplacut de inghesuit si dificil de utilizat.

Alegeti obiecte sanitare GQS proportionale cu spatiul detinut si veti vedea ca totul se va aranja intr-un mod util si placut. Folositi la orice obiecte de aici culori deschise, de la prosoape pana la decoratiuni si nu lasati niciodata lucrurile de-a valma, aruncate la intamplare deoarece dezordinea micsoreaza considerabil locul de trecere si va impiedica sa ajungeti usor la ceea ce aveti nevoie.

Un ultim dar nu lipsit de importanta, sfat este acela in privinta geamului. Mic sau mare lasati-l deschis in permanenta deoarece aerul proaspat poate schimba radical felul in care va simtitit intr-o anumita incapere. Daca baia miroase frumos si aerul de aici este proaspat vi se va parea intodeauna ca aveti sufficient loc incat sa nu vi se para ca peretii va apasa.

Leave a Reply