Top trei creme de maini

Cum spuneam in urma cu cateva zile voi continua in acest articol cu prezentarea celor mai bune trei creme de maini pe care eu le folosesc. Primul loc il detine detasat crema de maini cu galbenele de la Cosmetic Plant. Este o crema foarte grasa (ceea ce pentru mine este bine) dar intra foarte repede in piele, nu sta pe maini, de altfel urasc sa stau sa-mi intre crema in piele, nu am rabdare pentru ca tind sa pun mainile imediat pe ceva si apoi trebuie sa ma dau iar, ma rog stiti voi. Locul doi il detine crema de la Elmiplant.

Este o crema de maini mai light, in sensul ca are o textura mai fina, intra repede in piele insa peste jumatate de ora maxim imi simt mainile uscate din nou si trebuie sa ma dau iar, deci nu are efect pe termen mai lung.

Locul trei este bineinteles al cremei de la Avon, care nu este o crema proasta dar pentru mainile mele uscate si muncite de altfel nu are nici un efect, in sensul ca, desi ma dau des cu ea parca nici nu o folosesc. Intra foarte repede in piele, efectul de hidratare dureaza maxin zece minute si apoi trebuie sa ma dau iar. Deci, nu-mi place sa ma dau din zece in zece minute cu crema pe maini, asa ca abia astept sa o termin (mi-e mila sa o las asa neterminata).

Locul de cinste va ramane in final pentru crema de la Cosmetic Plant, pentru ca, pana la momentul de fata este singura crema de maini care pe mine m-a ajutat cu adevarat. Este foarte hidratanta, are un efect pe termen indelungat si anume ca “tine” pe maini pana ma spal iarasi sau ma apuc de ceva vase. Voi ce creme de maini folositi cel mai des?

Leave a Reply