Inceput de toamna fara depresii

Foarte multe femei, indiferent de varsta, sufera de depresii toamna, insa aceasta este o afectiune de care puteti scapa destul de usor si ieftin chiar, daca nu cadeti prada primelor semne de tristete nemotivata. Odata cu venirea toamnei, concediile iau sfarsit, ziua scade, zilele devin mai racoroase iar conditiile meteo lasa de multe ori de dorit, facand intreaga lume sa para gri, fapt ce naste o multime de suparari, nemultumiri, frustrari ce se materializeaza intr-o stare de nervozitate sau intr-una de tristete mai mult sau mai putin justificata.

Vestea buna este ca in privinta starilor proaste exista remedii la indemana si ele nu sunt neaparat conditionate de buget ci pur si simplu de organizarea proprie, care, cu cat va fi mai mult pe placul dumneavoastra, cu atat va transforma tristele zile de toamna in unele vesele, linistite si satisfacatoare. Reteta unei toamne lipsita de depresii, este asadar una simpla in care trebuie sa va concentrati pe ceea ce va place.

Profitati din plin de timpul liber avut (va puteti lua chiar doua-trei zile libere) si plimbati-va, iesiti la intalniri cu prietene cu care nu v-ati mai vazut demult, iesiti la cumparaturi de haine si accesorii pentru noul sezon, plecati din oras la finalul saptamanii, faceti un sport care va place si va ofera o senzatie de satisfactie si nu in ultimul rand, odihniti-va suficient, departe de computer sau televizor ce va bombardeaza cu informatii fie nefolositoare, fie violente sau triste ce va schimba radical starea.

Incarcati-va agenda (fara a exagera desigur) cu toate lucrurile de care nu ati mai avut timp demult si faceti-va timp pentru ele chiar daca asta insemna ca o mica parte din grija casei sa cade pe umerii altor membrii. In felul acesta, zilele vor trece mult mai placut si va veti simti rasfatata, indiferent cum este vremea iar dupa ce perioada de acomodare cu noul sezon trece, veti vedea ca dispuneti de forte noi pentru a va relua activitatile zilnice.

Leave a Reply