Testul Cerului. Ce imagine te atrage cel mai mult? Răspunsul îți dezvăluie aspecte ascunse despre relațiile cu cei din jur

Cerul oferă o gamă largă de imagini și de emoții. Poate că găsim liniștea într-un cer senin și albastru, sau putem fi fascinați de frumusețea culorilor unui apus de soare. Fiecare dintre aceste imagini ne poate atrage într-un fel sau altul, iar alegerile noastre pot dezvălui multe despre personalitatea noastră și relațiile cu cei din jurul nostru. “Testul Cerului” este un exercițiu interesant care ne ajută să ne cunoaștem mai bine și să avansăm în călătoria noastră spre dezvoltare personală.

1: Cerul instelat

Esti perspicace si intotdeauna o companie placuta. Nu ai prejudecati si adori sa incalci regulile. Risti sa intri adesea in probleme din cauza ideilor tale adeseori neortodoxe. Te plictisesti repede si esti dispusa sa incerci lucruri noi.

2: Cerul senin

Esti relaxata si iti pastrezi calmul in absolut orice situatie. Nu iti place sa iti faci planuri ci, mai degraba, adori sa fii spontana. Privesti fiecare zi ca pe o noua aventura si nu te dai in laturi de la nimic, scrie feminis.ro. Ai o multime de prieteni si, chiar si atunci cand esti singura undeva, reusesti sa te imprietenesti cu toti oamenii dintr-o incapere.

3: Cerul cu nori

Iti place sa fii mereu pe fuga si ai o viata foarte activa. Urasti rutina si nu iti plac nici regulile. Ai o imaginatie bogata si iti faci fel si fel de scenarii in legatura cu toti cei din jurul tau.

4: Cerul insorit

Esti altruista si ai face orice pentru a-i ajuta pe cei din jur. Nu judeci oamenii in functie de defectele lor, ci ii intelegi si le esti alaturi. Esti loiala si devotata si ai capacitatea de a fi alaturi oamenilor dragi si la bine, dar si la rau.

Ce să faci ca să nu intri în depresie, în funcție de zodia ta

Leave a Reply