Tatăl drogatului Vlad Pascu, sub control judiciar: Mihai Pascu, anchetat pentru deținere ilegală de arme – Ce s-a găsit la percheziții

 

Tatăl lui Vlad Pascu, drogatul care a ucis doi tineri și a rănit alți trei este sub control judiciar, potrivit surselor citate de Realitatea PLUS. Măsura a fost luată în urma perchezițiilor făcute de Poliție și DIICOT joi dimineață la persoane din anturajul tânărului drogat Vlad Pascu care a provocat tragedia din 2 Mai, în dimineața zilei de 19 august.

Mihai Pascu este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, pentru că ar deține armee pentu care nu are documente legale, în urma perchezițiilor DIICOT.

În același timp, tatăl lui Vlad Pascu nu are legătură cu cazul fiului său, pentru că el nu ar fi influențat martori. Potrivit anchetatorilor, nu sunt elemente care să indice că Mihai Pascu ar fi  implicat în derularea evenimentelor de dinaintea tragediei de la 2 Mai , potrivit Realitatea PLUS.

DIICOT a anunțat că joi dimineață au avut loc 11 percheziții „pentru investigarea unor infracțiuni de trafic ilicit de droguri, punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri, precum și infracțiuni contra înfăptuirii justiției”.

Printre cei vizați de procurorii DIICOT au fost apropiați ai lui Vlad Pascu, inclusiv mama sa – Miruna Pascu, dar și tatăl său – Mihai Pascu.

Mihai Pascu a venit joi la sediul DIICOT, la scurt timp după ce soția lui a fost adusă însoțită de mascați. Aceasta este suspectată că a încercat să șantajeze martorii din dosar, pentru delcarații în favoarea fiului său. La perchezițiile de joi, procurorii au ridicat mai multe documente de la domiciliul mamei lui Vlad Pascu.

În sediul DIICOT Mihai Pascu a fost surprins în timp ce râdea, relaxat, în ciuda situației în care se află fiul său și soția.

Sfidare maximă din partea tatălui lui Vlad Pascu: s-a distrat copios la DIICOT – Dealerul drogatului a trimis pupici jurnaliștilor

Mai mult, la plecarea de la sediul DIICOT, Mihai Pascu a intrat cu scuterul în jurnaliștii care îi puneau întrebări.

Tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu scuterul în jurnaliști, la ieșirea de la DIICOT – Polițiștii au fugit din calea lui / VIDEO

 

Leave a Reply