Tânăr, surprins în timp ce sărea pe portbagajul unei mașini care patina, pe un drum din Vaslui – Imaginile au devenit virale

Un șofer a surprins momentul în care un bărbat s-a suit pe capota portbagajului unei mașini de lux care patina pe un drum cu zăpadă din județul Vaslui.

În imagini se observă un bărbat care s-a urcat pe capota portbagajului mașinii și pare că sare pentru a încerca să ajute tracțiunea spate a bolidului, probabil pentru a crește aderența.

Vehiculul pare că merge cu viteză redusă, dar patinează în timp ce individul se balansează pe caroseria mașinii.

Conform prsei locale, imaginile au fost surprinse sâmbătă, când a nins consistent în județ.

Protagoniștii imaginilor devenite virale pe internet au fost identificați de poliție, care s-a autosesizat din oficiu.

„Referitor la filmarea apărută în spațiul public, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări, prin Serviciul Rutier.

Ca urmare a activităților desfășurate, au fost identificate persoanele prezentate în filmare, respectiv un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul autoturismului și un altul, de 20 de ani, aflat în exteriorul autoturismului, ambii din comuna Văleni. Față de conducătorul autoturismului urmează a fi luate măsuri de sancționare contravențională, conform art. 101, alin. 1, pct. 13, din OUG 195/2002”, au transmis reprezentanții IPJ Vaslui.

Leave a Reply