Solutie sanatoasa pentru albirea dintilor

Stiu ca aproape toate lumea se teme de albirea dintilor pentru ca se zvoneste (si nu degeaba) ca aceasta este o metoda temporara si distructiva pentru dinti si smaltul lor. Totusi, ce este de facut atunci cand din cauza alimentelor consumate sau al fumatului dintii dumneavoastra se ingalbenesc mult prea tare, iar solutiile home-made cu bicarbonat sau lamaie nu dau rezultatele dorite sau va sunt peste mana?

Din fericire exista pe piata inca o solutie accesibila si care, nu va deterioreaza ca o albire, smaltul dintilor si nici nu lasa clasica suprafata poroasa dupa albire. Solutia, recent descoperita si de mine, consta in plasturi pentru albire.

Acestia sunt transparenti si se pot aplica in orice moment al zilei, timp de 30 de minute, urmand ca apoi sa ii inlaturati pur si simplu si aruncati. Daca toti dintii dumneavoastra sunt naturali, nu sunt slabiti si nu au lucrari dentare pe suprafata lor, puteti aplica fara nicio problema astfel de plasturi

Astfel dintii vor deveni cat de curand cu cateva nuante mai albi, fara niciun efort sau chin. Este necesar sa folositi cate un plasture zilnic, timp de cel putin 3-5 zile pentru a observa o schimbare de nuanta, urmand sa continuati pana ce ajungeti la rezultatul dorit.

Chiar daca in timpul tratamentului veti observa o mica sensibilitate dentara sau a gingiilor, nu este cazul sa va panicati, aceasta este numai o reactie temporara, urmand sa dispara in numai cateva zile.

Pentru a va albi dintii intr-un mod sanatos, acesti plasturi sunt cea mai buna alegere caci nu deterioreaza structura dintelui precum ar face-o o albire profesionala la stomatolog iar apoi va puteti bucura fara probleme de un zambet imaculat pana la 18 luni chiar, cu mentiunea de a reduce din dieta zilnica alimentele ce pateaza foarte tare.

Leave a Reply