Șoc în lumea sportului – Mama unui fotbalist a fost găsită moartă – Jucătorul este dat dispărut

Poliţia caută un fost jucător din NFL – liga profesionistă de fotbal american, după ce mama sa a fost găsită moartă în locuinţa lor dintr-o suburbie a oraşului Chicago, transmite BBC.

Anchetatorii cred că Myrtle Brown, în vârstă de 73 de ani, a fost agresată înainte de a muri. Moartea ei a fost declarată omucidere.

Nu se ştie unde se află fiul ei, Sergio Brown, în vârstă de 35 de ani, dar Poliţia nu l-a desemnat ca suspect.

Brown a jucat pentru patru echipe profesioniste în timpul unei cariere de şase ani în NFL.

Potrivit poliţiei din oraşul Maywood – la aproximativ 19 km vest de Chicago – ofiţerii care investigau un raport de dispariţie depus de membrii familiei au descoperit-o pe Myrtle Brown “fără răspuns în apropierea unui pârâu din spatele reşedinţei sale”.

Trupul ei a fost transportat ulterior la un birou de medicină legală, unde s-a stabilit că a suferit multiple răni provocate de agresiune.

Celălalt fiu al ei, Nick Brown, a postat, luni, un mesaj pe Instagram cerând ajutor, în timp ce căutările fratelui său continuă.

“Dacă aveţi informaţii despre locul unde se află Sergio, vă rugăm să le trimiteţi la Departamentul de Poliţie Maywood”, a scris el.

“Este un moment trist, dar plin de speranţă, şi vom trece cu toţii prin asta împreună. Mama mi-a spus întotdeauna: «Vremurile grele nu durează», iar ultima noastră conversaţie despre faptul că vremurile grele sunt temporare este farul meu de speranţă”, a mai scris el.

El a adăugat că oamenii ar trebui să evite proprietatea familiei din Maywood, despre care a spus că este încă scena unei anchete în curs de desfăşurare.

Poliţia nu a precizat dacă Sergio Brown este suspect sau persoană de interes în acest caz.

Într-o întorsătură bizară a evenimentelor, raportată pentru prima dată de o filială Fox din Chicago, Sergio Brown ar fi apărut pe Instagram într-o înregistrare video din Mexic, în care numeşte informaţiile despre crimă “ştiri false”.

În videoclipul uneori incoerent, Sergio Brown susţine că mama sa era în vacanţă în Mexic în momentul incidentului. De asemenea, el acuză atât FBI-ul, cât şi Departamentul de Poliţie din Maywood de implicare.

Câteva ore mai târziu, Sergio Brown a postat un alt videoclip pe Instagram, în care se arată că locaţia sa este Sydney, Australia.

Videoclipul – care apare pe un cont separat de pagina sa verificată de Instagram – nu a putut fi verificat independent de BBC.

BBC a contactat Departamentul de Poliţie din Maywood pentru comentarii.

Sergio Brown, absolvent al Universităţii Notre Dame, şi-a început cariera la New England Patriots în 2010.

El a continuat să joace pentru Indianapolis Colts, Buffalo Bills şi Jacksonville Jaguars înainte de a părăsi NFL în 2016.

Carlos Cortez, un rezident local care i-a văzut ultima dată pe mamă şi pe fiu joi, a declarat pentru CBS, partenerul american al BBC, că familia Brown i-a spus că domnul Brown “nu a fost el însuşi în ultimele câteva luni”.

“Îşi ieşise din minţi”, a declarat Cortez.

El a adăugat că imaginile de la camera soneriei sale au fost inspectate de poliţie şi l-au arătat pe Brown “scoţând gunoiul, iar ei îl văd cum face un foc de tabără, unde a ars toate hainele ei”.

Poliţia solicită acum ajutorul publicului pentru a-l găsi pe Sergio Brown.

Leave a Reply