So special

Buna, fetelor! Astazi a fost o zi foarte innorata, m-a dus cu gandul ca ar trebui sa vina vara, ci nu primavara… Sper sa se reincalzeasca urgent ca nu degeaba ne-am scos rochitele si fustitele de la nafltalina. Anyway, vremea mi-a dat un mood foarte meloancolic, si cum in dupa-amiaza trebuia sa ajung la intalnire cu niste amice, am hotarat sa-mi fac un machiaj neutru, in tonuri de maroniu fad, dar nu m-am putut abtine pana la urma sa nu-i dau o pata de culoare…

Machiajul ochilor l-am realizat cu paleta Oh, so special de la Sleek, si am adaugat in V-ul ochiului un strop de Sunset din paleta Monaco, tot de la Sleek. Produsele pe care le-am folosit sunt:

Primer fata: Estee Lauder – Prime FX; Fond de ten: Stila – One Step; Pudra: Elf HD; Contur: Too Faced – Chocolate Soleil; Iluminator Sleek; Blush: Sleek – Suede; Primer ochi – TFSI, Nyx Jumbo Milk; Palete: Oh, so special & Monaco – Sleek; Mascara: Ysl – Faux Cils; Buze: Ruj Alverde in nuanta Lovely Nude.

Sper ca v-a placut cat de cat ce produse am folosit! Astept sa-mi spuneti parerea voasta, indiferent care ar fi ea! Si pentru ca toate produsele le aveam deja si nu a trebuit sa mai imi cumpar nimic, acum ca sunt gata voi intra pe un site de shopping online pentru a imi cumpara o pereche de balerini pe care mi doream demult. Nu pot sa ma abtin! Ce spuneti, va plac?

One comment

Leave a Reply