Sfaturi pentru fete calatoare

Sunt o adevarata paranoica si jumatate! Sunt o fricoasa adevarata si uneori ma sperii toata atunci cand aud cate un sunet ciudat prin casa! Dar imi place foarte mult sa calatoresc. Consider calatoriile ca fiind o adevarata hrana pentru sufletul meu si uneori ies chiar mai ieftin sa ma distrez un weekend intr-o alta tara decat sa stau in Romania, mai ales de cand iubi plateste biletele de avion.

Asa ca am citit si eu sfaturi pe internet pentru a descoperi cum sa ma mentin in siguranta pe strazile europene care sunt bantuite de atat de multe persoane ciudate si care pot sa declanseze un atentat oricand. Desi nu am cum sa previn un atentat, stiu acum ce sa fac in caz ca se produce unul!

Va sfatuiesc si pe voi fetelor sa fugiti cat mai departe de zona in care s-a produs evenimentul si sa intrati in cea mai apropiata cladire. Odata aflate in cladire urcati! Cat mai sus, pe scari sau pe lifturi, dar feriti-va de ferestre pentru ca daca explodeaza o bomba, acestea pot sa arunce cioburi si sa va raneasca foarte rau! Nu fiti eroine si nu il lasati nici pe iubi sa fie!

Aveti nevoie de cineva sa plateasca biletele de avion si sa va ia in brate la finalul zilei nu? Fuga, in astfel de situatii este cea mai sanatoasa si nu este deloc rusinoasa! Asa ca jos toculetele si joc de gleznute pana cand ajungeti in siguranta si tineti capul jos!

Leave a Reply