Rețetă pas cu pas de zacuscă de vinete cu ciuperci. Un preparat savuros de toamnă

Rețeta de zacuscă cu vinete și ciuperci este ideală pentru a fi preparată în sezonul rece, mai ales pentru că poate fi păstrată în borcane pentru a te bucura de gustul ei pe tot parcursul anului. Încearcă această rețetă simplă și rafinată, care va aduce cu siguranță o notă specială mesei tale! Acum este momentul să aduci varietate în cămara ta!

Zacuscă de vinete cu ciuperci. Ingrediente2 vinete mari500 g ciuperci (proaspete sau conservate)2 cepe mari2 morcovi1 ardei gras (preferabil roșu)400 g roșii (sau 2-3 linguri pastă de roșii)4-5 linguri ulei de măsline sau ulei vegetal2-3 căței de usturoiSare și piper, după gust1-2 foi de dafinPătrunjel proaspăt, pentru garnitură

Citește continuarea pe viva.ro.

 

Leave a Reply