Răsturnare de situație în cazul românului care ar fi agresat sexual o jurnalistă, în timpul unui LIVE! Întreaga scenă ar fi fost “aranjată”

Rețelele de socializare din Spania au fost luate cu asalt, zilele acestea, de informații contradictorii. Astfel, unii au susținut că totul este o înscenare a lui Nacho Abad, prezentatorul emisiunii în timpul căreia jurnalista transmitea în direct, în timp ce alții susțin că este opera reporterului și a fostului ei partener. 

Cel de-al doilea scenariu pare să fie susținut de mai multe fotografii care circulă în mediul online și care o înfățișează pe jurnalistă alături de un bărbat care seamănă izbitor de mult cu agresorul. Internauții presupun că este vorba de aceeași persoană, scrie publicația Eda TV, citată de stiridiaspora.ro.

Între timp, un tribunal din Madrid l-a pus în libertate pe românul de 25 de ani arestat pentru că a atins-o pe jurnalista Cuatro TV, Isa Balado, în timpul unei transmisiuni live. Bărbatul era acuzat de o presupusă agresiune sexuală. 

🚩Detenido por agredir sexualmente a una reportera mientras estaba realizando un directo de televisión #Madrid pic.twitter.com/vKkBjNXJve

— Policía Nacional (@policia) September 12, 2023

În plus de asta, judecătoarea nu a dispus măsuri de protecție pentru reporteriță, deoarece nu a văzut o situație de risc, urgență, violență sau intimidare împotriva victimei, pe care nu o cunoștea în momentul incidentului.

Șefa instanței a respins, astfel, cererea de măsuri asigurătorii formulată de procuratură, care a solicitat un ordin de restricție de 300 de metri pentru presupusul agresor și interdicția de a comunica prin orice mijloace cu victima.

Leave a Reply