Pudra si fondul de ten

Pentru astazi, ma gandeam sa va povestesc putin despre rutina mea de machiaj al fetei, fond de ten, pudra, pensule, stiti voi, chestiile esentiale. In momentul de fata, iubesc noul fond de ten Miss Sporty So Matte Perfect Stay deoarece are o putere de acoperire foarte buna, imi matifiaza fata pe termen lung si e cel mai rezistent la transfer fond de ten pe care l-am incercat vreodata. Pentru cei 29 lei pe care i-am platit pentru el mi se pare perfect, mai ales pentru ca se intelege perfect cu tenul meu foarte sensibil si pretentios.

Pentru fondul de ten, folosesc pensula Kabuki Miss Taylor de la Sigma, care este uimitoare. E foarte deasa, functioneaza perfect pentru orice tip de fond de ten (chiar si pentru cele minerale) si dupa un an si jumtate de cand o folosesc, nimic nu s-a schimbat la ea. Plus, este o pensula retractabila cu un capac dragut deci e perfecta si pentru calatorii. Dupa primul pas, aplic un strat subtire din pudra Rimmel Stay Matte.

O iubesc de cativa ani pentru ca imi tine fata complet mata o vreme foarte lunga. In plus, iubesc faptul ca, printre multe alte nuante, e disponibila si in varianta Translucent, pe care eu o aleg ca sa o pot folosi pe tot parcursul anului. Pentru fantastica pudra, folosesc o mica pensula kabuki EcoTools dintr-un set (cel cu acest kabuki, o pensula de pudra, una de blending si o pensula de concealer).

Prefer pensulele kabuki in locul celor cu maner lung, mi se par mult mai confortabile. Vreau totusi sa imi gasesc un kabuki care sa fie putin mai des dar momentan aceasta este chiar ok, mai ales pentru ca este foarte moale. In functie de cat timp am, uneori folosesc doar un strat mai gros de pudra, iar alteori fac totul frumos cu iluminator, blush si toate cele, dar toata povestea pe care ati citit-o este machiajul meu cam de zi cu zi. Tu ai folosit vreunul dintre aceste produse? Iti place sau i-ai gasit alternative mai bune? Mi-ar placea sa stiu despre ele!

Leave a Reply