Produse cosmetice pentru barbati

Ingrijirea tenului, a corpului si a parului ar trebui sa fie o preocupare pentru fiecare dintre noi, fie ca suntem barbati sau femei. Aceasta atat pentru un  fizic mai atragator, dar si ca aspect important al sanatatii organismului. Spre deosebire de femei, pielea barbatilor este mai groasa si mai bogata in colagen, mai bine hidratata si cu un ritm de imbatranire mai lent, insa chiar si asa, ea trebuie sa beneficieze de ingrijirea corespunzatoare.
Realizarea de produse cosmetice pentru barbati a devenit o preocupare tot mai constanta a firmelor producatoare de cosmetice. Daca initial oferta de cosmetice le viza doar pe reprezentantele sexului frumos, s-a ajuns in prezent ca majoritatea firmelor de cosmetice sa consacre game speciale pentru barbati. Mai mult decat atat, pentru a se alinia trend-ului eco din zilele noastre, gamele destinate barbatilor sunt alcatuite din ingrediente bio, chiar 100% vegane.
Din acest punct de vedere, domnii isi pot rasfata tenul cu lotiuni organice pentru acnee si prim ajutor, balsam organic cicatrizant pentru calcaie, sapun natural pentru barbati, gel de dus fara parfum, deodorant bio roll on, lotiune organica pentru pielea cu probleme, deodorant stick pentru barbati, apa de toaleta pentru barbati, etc.
De asemenea, tot din categoria produse cosmetice pentru barbati exista pe piata la ora actuala si  crema bio anti-age, crema dupa ras, crema bio contur ochi pentru barbati, lotiunea inainte de barbierit electric, gel bio de par pentru barbati sau chiar fluid anti-imperfectiuni pentru barbati, tratament antirid pentru barbati sau chiar exfoliant delicat pentru barbati.
Mai multe sfaturi si informatii despre ingrijire, sanatate, frumusete, alimentatie, diete si nu numai, puteti gasi si aici: http://www.retete-slabit.net/sanatate-si-frumusete/

Leave a Reply