Prim ministrul României, răspuns dur pentru președintele Rusiei: Agresorul este Vladimir Putin

„Nici eu nici dvs. nu o să influențăm vreodată istoria. Înțeleg manipularea pe care o face dictatorul Vladimir Putin.

România când a aderat la Uniunea Europeană a încheiat acorduri, fiindcă a fost obligată ca toate țările membre ale Uniunii Europene să încheie acorduri privind suveranitatea teritorială și granițele fiecărui stat.

De aceea, câteodată mă mai supără când aud acea poveste – mai ales când vin alegerile – cu ungurii sau maghiarii care vin și ne fură Ardealul…”, spune Marcel Ciolacu.

El amintește că toate statele din UE au semnat acest acord.

„În ceea ce privește cum s-a format Ucraina, eu vă spun un singur lucru: Ucraina este un stat suveran și independent, iar poporul ucrainean este suveran să-și decidă destinul, cum și noi ni-l decidem pe al nostru.

Agresorul în acel război este Vladimir Putin. Restul, cum vrem să prezentăm istoria și cum s-o reașezăm cum ne convine, m-ați pierdut de client”, afirmă Ciolacu.

Vladimir Putin a spus într-un interviu că după Al Doilea Război Mondial, România şi Ungaria „şi-au pierdut o parte din teritorii, care au fost date Ucrainei Sovietice, şi ele rămân încă parte a Ucrainei”.

„Deci, în acest sens, avem toate motivele să spunem că Ucraina este un stat artificial care a fost modelat după voinţa lui Stalin”, președintele Rusiei.

Leave a Reply