Previziunile astrelor in 2022

In 2021 a inceput infruntarea dintre Uranus si Pluto, iar aceasta se va termina in anul 2022. In aceasta ultima perioada a infruntarii celor doua planete sunt sanse mari ca Berbecii si Capricornii sa aiba parte de schimbari mari in viata iar la nivel global se pot produce schimbari in ceea ce priveste guvernantii, revolte diverse, miscari populare, proteste violente, etc.

Prima jumatate a anului 2022 va incuraja  starile de melancolie, de retrait diverse amintiri, stari de duiosie sau blandete extrema. Urmeaza apoi o perioada in care creativitatea este incurajata de astre precum si libera exprimare de sine.

Saturn in Scorpion, anul viitor atrage atentia asupra faptului ca omenirea se adanceste in rautate si in  lucruri ce nu ar trebui adancite si uita de lucrurile simple  si bune, esentiale vietii. Renuntarea la partea intunecata a firii, la partea obsesiva si sinceritatea mult prea dura va fi un lucru benefic in perioada ce va urma.

Tot anul viitor, datorita lui Mercur de data aceasta ce retrogradeaza in trei perioade, oamenii vor avea, in mare, doua extreme cand prea personali si bine-voitori cand prea detasati si cruzi, fapt ce trebuie controlat pentru un echilibru in care sa se desfasoare viata de zi cu zi.

Intrarea lui Marte in Balanta, va face anul 2022 dificil raspunsurilor si solutiilor ce au nevoie de o rezolvare imediata. Neptun in Pesti prevesteste o pierdere grijii de sine in favoarea celorlalti, ce se poate traduce ca o perioada in care va veti dedica foarte mult celor din jur si in care veti investi multa energie ajutandu-i pe altii sa-si revina fara a va teme ca un moral avariat va poate trage in jos.

Compasiunea se va instala peste majoritatea lumii si totul va fi mult mai usor de iertat sau reparat. Per total, anul 2022 se anunta un an instabil, cu extreme fie violente, fie de maxima compasiune, motiv pentru care ar trebui sa va controlati foarte bine starile si sa fiti in permanenta intr-o stare de veghe.

Leave a Reply