Prăjitură cu mere. Rețeta celor 3 pahare. Preparat simplu, rapid și delicios

Prăjitura preparată după această rețetă iese extrem de gustoasă și aromată. Compoziția de mere aduce un contrast plăcut de textură și un gust dulce-acrișor. Untul topit, care se infiltrează în amestec în timpul coacerii, leagă ingredientele și aduce o savoare bogată.

Este o prăjitură versatilă, perfectă pentru momentele în care vrei ceva simplu, dar gustos, cu o notă de toamnă datorită merelor și scorțișoarei. Se poate servi caldă, alături de o cupă de înghețată, sau rece, alături de o ceașcă cu ceai sau cafea.

Nu mai arunca cojile de la ceapă și usturoi. Cum le poți folosi în mâncare

Merele sunt fructele cele mai populare și mai accesibile pentru a le include în deserturi. Le găsim în piață pe tot parcursul anului pentru că sunt cele mai rezistente fructe. Sunt și foarte versatile pentru că le putem folosi în toate categoriile de deserturi.

Cele mai des preparate sunt plăcintele cu mere, urmate de tarte, chec și pandișpan. Una dintre cele mai rețete cu mere, pe care ți-o recomandăm, este cea de crumble cu mere și scorțișoară.

Mai jos, îți oferim rețeta celor trei pahare, detaliată cu listă de ingrediente și mod de preparare pas cu pas.

Ruladă cu ness. Rețeta unui desert rafinat și aromat. Simplu și ușor de preparatPrăjitură cu mere – Ingrediente1 pahar făină1 pahar griș1 pahar zahăr1 plic praf de copt (10 g)5-6 mere mari, curățate și date pe răzătoare100 g unt topit1 linguriță scorțișoară (opțional)zeamă de lămâie (opțional)zahăr pudră pentru decor (opțional).Rețeta celor 3 pahare – Mod de preparare

Înainte de a începe amestecarea ingredientelor pentru prepararea prăjiturii, pornește cuptorul la 180 de grade Celsius, pentru a avea timp să se încălzească. Apoi unge o tavă rotundă de 24 cm cu unt sau tapeteaz-o cu hârtie de copt.

Citește continuarea aici

Tiramisu cu fistic și căpșuni. Rețetă prezentată la pahar

Leave a Reply