O soție „binevoitoare”. „Ingredientul” pe care îl punea, în fiecare dimineață, în cafeaua soțului

O femeie din SUA a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost prinsă că încerca să-și omoare soțul punându-i otravă în cafea.

Bărbatul a observat ceva ciudat la gustul cafelei și a decis să monteze camere ascunse în bucătărie, astfel a putut vedea cu ochii lui cum soția îi turna înălbitor în băutură, conform CNN.

Suspecta, Melody Felicano Johnson a fost acuzată pentru tentatică de omor calificat, însă a pledat vinovată pentru două capete de acuzare cum ar fi infracțiunea de punere de substanță otrăvitoare sau dăunătoare în băutură și mâncare.

Johnson avea să primească maxim doi ani de închisoare pentru fiecare acuzație în parte.

În acest caz, avocatul său a cerut anularea sentinței, asta pentru că femeia a stat deja un an în detenție și nu avut posibilitatea să depună cauțiunea de 250.000 de dolari.

Potrivit unui raport penal, Roby Johnson, bărbatul otrăvit le-a spus anchetatorilor că este aproape sigur că Melody a încercat să-l ucidă pentru a lua indemnizațiile de deces.

El mai spune că în luna martie 2023 a observat pentru prima dată gustul ciudat din cafea. Deși erau în proces de divorț, soții Johnson locuiau în continuare împreună cu copilul lor în aceeași casă.

De asemenea, avocatul femeii a mai spus că procedura de divorț este încă în desfășurare. Bărbatul a declarat că a folosit benzi de testare a piscinei pentru a vedea ce se află în cafea și așa a descoperit „niveluri ridicate de clor”.

La scurt timp, Roby a instalat și camerele ascunse în bucătărie și atunci a văzut cum soția lui toarnă înălbitor în filtrul de cafea.

Leave a Reply