O cântăreața de muzică de petrecere din Oradea și-a deschis cont pe o platformă de videochat. Suma imensă cîștigată lunar din afacerea erotică

Ea este Georgiana Bianca. Sub numele simplu de Bia, tânăra și-a creat în urmă cu jumătate de an contul pe platforma uriașă, care vinde fantezii sexuale. Nu a vrut să păstreze secretul nicio secundă, așa că și-a anunțat toți apropiații.

Înainte de a începe noua meserie, cântăreața a stat pe gânduri. Iar asta pentru că până atunci își câștiga existența din muzică. În ultimii ani a fost chiar solistă într-o formație, alături de soțul ei. Însă, în cei cinci ani de căsnicie, viața ei s-a transformat într-un adevărat coșmar din cauza bărbatului pe care îl avea aproape, care o snopea în bătaie. După despărțirea de bărbat, și viața ei s-a schimbat complet.

Theo Rose, revoltă împotriva tinerilor care se droghează cu baloane. „Arătați a aurolaci”

Orădeanca nu a avut deloc emoții să pozeze goală. Mai ales că nu era pentru prima dată: în urmă cu 10 ani, Bianca a pozat și într-o cunoscută revistă pentru adulți.

În prezent, vedeta de muzică de petrecere are circa 200 de abonați pe platfoma unde oamenii pot accesa contra-cost conținut exclusiv pentru adulți. În prezent, tânăra câștigă constant 10 mii de dolari pe lună. 

Iulia Albu a ajuns pe patul de spital. Care este starea de sănătate a vedetei

Leave a Reply