Noi vești foarte bune despre evoluția stării de sănătate a lui Florin Piersic: E spre bine

Starea de sănătate a lui Florin Piersic se îmbunătățește, însă actorul este în continuare internat la secția de terapie intensivă. Medicii de la Spitalul Foișor din Capitală au anunțat că actorul este cooperant, discută cu personalul, si chiar s-a ridicat în picioare.

Mai mult, conform unor surse Realitatea PLUS, actorul a început chiar de ieri recuperarea iar exercițiile se schimbă în funcție de evoluție. Lui Florin Piersic i se fac în continuare investigații, iar starea sa este “spre bine”.

Actorului i se vor face și investigații pentru a vedea efectele tratamentului eliberat prin proteza provizorie pentru a vedea dacă infecția s-a mai ameliorat.

 

Joi, Florin Piersic a fost preluat cu ambulanța de la Institutul Matei Balș și transportat într-o altă unitate medicală, unde i s-a făcut un PET CT – o procedură imagistică foarte complexă, de medicină nucleară. Specialiștii au obținut imagini de înaltă rezoluție și informații precise despre felul în care funcţionează țesuturile. Au reușit astfel să vadă cât de răspândită este infecția și ce organe au fost afectate. Apoi Florin Piersic a fost dus la Spitalul Foișor, unde o fost evaluat de mai mulţi specialişti.

După toate aceste investigaţii, medicii de la Foişor au decis să intre de urgenţă în sala de operaţii cu Florin Piersic. Procedura a durat aproximativ două ore şi jumătate şi s-a făcut sub anestezie generală. Medicii i-au scos proteza veche, au curăţat zona şi au montat o proteză nouă, care eliberează antibiotic. 

Noi detalii despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic. Cum a evoluat după operație

Leave a Reply