Noi probleme tehnice la CFR Călători: Un tren se află în staționare între stațiile Buftea și Periș – O altă rută ar putea fi afectată

Deranjamentul tehnic nu afectează doar trenul IR 1665, ci există și riscul ca circulația trenului IR 1635, care operează pe ruta Constanța – Brașov, să fie afectată în urma acestei defecțiuni la firul de contact. Echipele tehnice ale CFR Călători lucrează în prezent pentru a remedia situația cât mai rapid posibil și a minimaliza impactul asupra călătorilor.

„CFR Călători informează că din cauza unor probleme apărute la firul de contact între stațiile Buftea și Periș trenul IR 1665 București Nord – Iași staționează. Se așteaptă intervenția administratorului infrastructurii feroviare cu drezina pantograf. Ca urmare a acestui deranjament ar putea fi afectată și circulația trenului IR 1635 Constanța – Brașov”, a transmis CFR, vineri seara.

Această defecțiune tehnică subliniază din nou vulnerabilitatea infrastructurii feroviare din România și necesitatea unor investiții semnificative în modernizare pentru a asigura o călătorie sigură și fără probleme pentru toți utilizatorii serviciilor feroviare. 

Leave a Reply