Noi informații în cazul tânărului găsit mort pe malul râului. Ce s-a întâmplat cu Alex, de fapt

Cum a murit Alex Marangon

Cazul morții lui Alex Marangon ridică multe semne de întrebare pentru anchetatori. Tânărul de 25 de ani, după ce a participat la un ritual șamanic, a dispărut, iar câteva zile mai târziu, trupul său a fost descoperit pe malul râului. Cele două persoane care l-au văzut ultima dată sunt acum de negăsit.

Originar din Marcon, provincia Veneția, Alex Marangon a fost găsit fără suflare în dimineața de 3 iulie, pe malul râului Piave, la aproximativ patru kilometri de locul unde fusese văzut ultima dată. După descoperirea trupului, s-a realizat o autopsie pentru a determina cauza morții. Deși primele indicii sugerau înecul în râul Piave, autopsia a relevat că Marangon a decedat în urma unui traumatism toracic, cauzat de multiple lovituri cu un obiect ascuțit, inclusiv în zona capului, provocând o hemoragie internă severă.

Victima a participat în cadrul unui eveniment șamanic înainte de deces

Alex Marangon a participat la un eveniment șamanic la mănăstirea din Vidor, unde mai mulți membri ai unui grup dedicat acestor ritualuri s-au adunat. Doi dintre vindecători, printre care Johnny Benavides, de origine sud-americană, au fost ultimele persoane care l-au văzut pe tânăr fugind în seara fatală. Aceștia ar fi încercat să-l liniștească după consumul de ayahuasca, o băutură psihoactivă. În prezent, cei doi sunt de negăsit, iar anchetatorii îi caută pentru a înțelege ce s-a întâmplat în noaptea în care Marangon și-a pierdut viața.

Familia lui Alex Marangon este profund îndurerată de pierderea suferită. Avocații familiei cer un moment de liniște pentru a face față situației dificile și au încredere că anchetatorii vor reuși să dezlege misterul morții tânărului.

„Familia Marangon solicită respect și înțelegere în aceste momente dureroase și pentru confidențialitatea necesară în etapele delicate ale investigației. Au încredere deplină în procurori și speră că adevărul despre decesul lui Alex va fi descoperit cât mai curând posibil”, au declarat avocații familiei tânărului găsit mort pe malul râului Piave.

Leave a Reply