Noi imagini cu dealerul care „a spart” spitalul Floreasca – Maru anticipa că va ajunge la pușcărie / Întâlnire cu asistentele

„O să intru la pușcărie zilele astea. Ia vedeți, mă, câte măști am luat.

Aoleu, am crezut că urlă garda după mine, nu mai strigați fetelor că mă speriați. M-am pierdut nu mai știu pe unde să ies. Așa sunt eu, mai derutat de fel”, spune Tudor Duma pe filmare.

Mascații au descins, joi, la spitalul Floreasca, și fac cercetări după ce, potrivit surselor Realitatea PLUS, prietenul și totodată dealerul lui Vlad Pascu ar fi vandalizat magazia unității medicale. Este același individ în al cărui apartament de lux, în care  drogurile erau traficate, au descins mascații în cursul zilei de joi. Poliția Capitalei a reacționat și ea pe marginea acestui subiect.

Dealerul lui Vlad Pascu ar fi vandalizat noaptea trecută spitalul Floreasca, potrivit surselor Realitatea Plus.

Mascații s-au dus, joi după ora prânzului, acolo și fac cercetări. El ar fi vrut să fure mai multe medicamente pentru a se droga. Înainte să plece din spital, tânărul și-ar fi scris numele pe un coș de gunoi. Filmarea cu întreaga scenă a postat-o în online. 

Tanarul a reusit sa plece din spital cu doua pungi de ser fiziologic, dar nu si cu oxicodona, un drog extrem de puternic care, spun specialistii, este mai periculos decat heroina. 

 

@paparazzi_tiktok0fficial #viralvideo #goviral #romaniaviral #fyp #vladpascu #spital #accident #stiri ♬ original sound – Paparazzi_tiktok0fficial Revoltător: prietenii lui Maru, dealer-ul lui Vlad Pascu, campanie de susținere în online

Prietenii așa numitului “Maru“, traficantul de droguri al criminalului Vlad Pascu au făcut o campanie de susținere pe rețelele de socializare după ce acesta a fost reținut. Într-un filmuleț postat pe contul său de socializare, unul dintre prietenii dealerului îi ia acestuia apărarea. 

“Nu e frumos ce faceti (…) ca Maru a fost tovarasu vostru. Maru chiar a fost tovarasu vostru si acum voi ce faceti, vere?

Imm? Voi filmarile alea pe care le aveti cu el de la sprituri si asa, de eram toti bine… Mai tineti minte? Chema Maru lumea la el asa… Voi o sa le trimiteti mai departe, nu? Pentru 100, 120, 250 de lei, ceva, nu? Urat!”, spune un tanar, intr-o postare video pe TikTok. 

„Maru”, dealer-ul șoferului ucigaș Vlad Pascu, își amenința și lovea tatăl

Tudor Duma, zis „Maru”, tânărul despre se presupune că ar fi dealerul șoferului drogat Vlad Pașcu, are o lungă istorie de posesie de droguri, arme albe și violență. Mai mult, propriul său tată ar fi obținut un ordin de restricție, după ce fiul său l-a agresat.

Anturajul lui Vlad Pascu. Cine sunt Maru, Paco, Moody și Rafa, adolescenții cu care își petrecea timpul beizadeaua care a ucis doi tineri, la 2 Mai

Prietenii beizadelei de 19 ani au intrat în vizorul DIICOT. Anturajul lui Vlad Pascu, precum și dealer-ul tânărului care a ucis doi adolescenți după ce s-a urcat drogat la volan au fost călcați de mascați în joi dimineață, într-o operațiune fără precedent. Principalul traficant avea acasă un întreg arsenal cu care și amenința polițiștii. Acesta a spart și spitalul Floreasca în căutare de droguri. Cei patru nu se ascund de ochii lumii și s-au filmat in ipostaze revoltatoare pe care le-au postat pe internet. Potrivit unor surse, aceștia sunt prietenii cu care Vlad Pascu s-a drogat în Vama Veche înainte de tragedie și au fost lăsați liberi de polițiști.

Citește și Mascații au descins la Spitalul Floreasca, după ce unul dintre prietenii lui Vlad Pascu a dat spargerea, în căutare de stupefiante – Detalii incredibile din timpul spargerii

 

Leave a Reply