Nicolae Ciucă despre scenariul unui bloc democratic: Nu va demara nimeni negociere pentru viitorul partidului până ce nu găsim rezultatul final al actualei radiografii a PNL – VIDEO

“S-a vorbit despre realizarea unui bloc democratic. Şi s-a vorbit că în secret se negociază o astfel de abordare politică.  Am declarat şi declar şi acum că atunci când un anumit lucru este cunoscut de două persoane, nu mai este secret. Secret este doar ce ştie un singur om. Nu va demara nimeni niciun fel de negociere pentru viitorul partidului şi pentru ceea ce înseamnă anul electoral 2024 şi proiecţia de după 2024 până ce nu găsim rezultatul final al actualei radiografii a Partidului Naţional Liberal”, a afirmat preşedintele PNL, potrivit news.ro.

El a declarat că în politică trebuie analizate toate opţiunile şi este aleasă cea care asigură îndeplinirea obiectivului partidului.

“Şi ceea ce putem să facem în continuare pe formule politice care sunt cât se poate de normale, s-au mai făcut şi se fac, formule care pot să reprezinte abordarea anului electoral în deplinătatea identităţii Partidului Naţional Liberal, prin noi înşine sau abordarea anului electoral într-un alt construct politic, ceea ce reprezintă o ipoteză. În politică – şi aici sunt convins că am asentimentul tuturor colegilor mei aflaţi aici pe primele rânduri, domnului prim-vicepreşedinte, domnului secretar general, domnilor vicepreşedinţi, preşedinţi de filială,  în politică trebuie să analizăm toate opţiunile şi să o alegem pe cea care ne asigură îndeplinirea obiectivului pe care ni-l dorim cu toţii, obiectiv care să fie dezbătut, discutat şi aprobat în forurile de conducere ale partidului”, a mai precizat Nicolae Ciucă.

 

Leave a Reply