Nepotul deputatului PSD Daniel Ghiță este dat dispărut. Politicianul aduce acuzații grele polițiștilor

 

Răducu Florin Croitoru, în vârstă de 16 ani, a dispărut de acasă, din municipiul Codlea, pe data de 5 februarie. Imediat, familia adolescentului a sunat la 112 însă de atunci, nimeni nu mai știe nimic despre băiat. Unchiul copilului, deputatul PSD Daniel Ghiță, face acuzații grave și susține că poliția nu se ocupă suficient de bine de căutări în acest caz. Acesta a fost nemulțumit și de modul în care i s-a răspuns.

DISCUȚIA HALUCINANTĂ DINTRE POLIȚIST ȘI DANIEL GHIȚĂDaniel Ghiță: Nu vă supărați, dar de ce nu se face nimic? De ieri se știa că este la Moeciu. De ce nu ați mers de urgență acolo? (…) Sunt camere pe străzi…

Răspuns: Domnul Daniel Ghiță, dacă aveți de gând sa abordați în acest mod problema, eu nu mai intenționez să vă răspund. (…) aruncați cu “nu se face nimic”. Dacă mai aveți și alte informații care să poată ajuta la situația copilului, va rog să vă adresați d-nei Croitoru.

Daniel Ghiță: De ieri ați știut că nepotul meu este la Moeciu și ați așteptat până azi. (…) Facem ca la Caracal? Ne plimbăm după hârtii? (…)Răspuns: Din acest moment vă rog să nu mă mai contactați, că nu am ajuns ca să-mi spuneți dvs dacă sunt obraznic sau nu și mai ales cum să-mi fac treaba. Cum nici eu nu sunt în măsura să va zic cum să loviți cu pumnul/picior sau mai nou, cum să abordați proiecte legislative. (…)sursa: Daniel Ghiță

Potrivit familiei, la momentul dispariției, minorul era îmbrăcat cu o geacă în două culori, negru și cachi cu glugă și blăniță, avea o căciulă gri și blugi de culoare albastru închis. Băiatul de 16 ani are 1 metru și 80 cm înălțime, păr șaten și aproximativ 78 de kilograme.

Pe de altă parte, adolescentul apare la categoria persoanelor dispărute doar pe site-urile Inspectoratelor de Poliție din județele Brașov și Brăila. Halucinant este însă faptul că poza folosită de oamenii legii pare a fi de când copilul avea o vârstă mult mai mică și nu 16 ani.

Leave a Reply