My heart be damned de Chanelle Gray

Am vorbit recent cu o autoare foarte draguta, care a acceptat un interviu de la noi. Pot spune ca si noua ei carte ma atrage foarte mult si chiar mi-as dori sa o citesc. Aveti aici prezentarea cartii scrise de Chanelle Gray. Daca esti vanator, sunt doar 3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Cei Blestemati. Ei nu pot minti, nu pot trai fara un corp si nu te pot lasa in pace.

Amerie Carter are sangele unui vanator, din pacate. Ea face parte dintr-o ramura rara a femeilor care, dupa varsta de 16 ani, vor beneficia de puteri extraordinare pentru a se lupta cu Cei Bestemati; suflete scapate din Iad, care se instaleaza in corpurile umane. Ar fi trebuit sa fie aniversarea ei frumoasa de 16 ani, dar Amerie nu s-a temut niciodata de o zi atat de mult, iar cele mai groaznice temeri ale ei sunt confirmate in timp ce aniversarea se schimba brusc, cand mama ei este omorata.

Doborata de durere, Amerie jura sa nu vaneze nicio zi din viata ei. Este decisa sa se ascunda in spatele normalitatii, sa mearga la scoala, sa iasa cu prietenii si sa aiba o slujba dupa scoala la Coliba. Tot ceea ce vrea Amerie e sa fie lasata in pace. Dar incearca sa le spui Blestematilor asa ceva. Cu cat Amerie incearca sa-si ignore puterile, cu atat cei Blestemati vin mai repede dupa ea.

Cand un atac il lasa pe unul dintre prietenii lui Amerie in spital si pune in pericol vietile celorlalti elevi, ea stie ca nu mai are de ales. Vanezi sau esti vanat. Din fericire, minunatul, secretos si fara limite Marshall se ofera sa o antreneze pe Amerie ca sa-i scoata pe dusmanii supranaturali. Dar antrenatul cu Marshall inseamna sa-si minta prietenii, familia si sa consoleze misterioasele circumstante ale mortii mamei sale. Amerie descopera curand ca nu e singura care are ceva de ascuns. Secretele lui Marshall o pot ucide inainte sa o faca Cei Blestemati.

Leave a Reply