Mireasa

Mireasa sa nu se suie pe pantofi cu toc, ca noaptea nuntii e lunga si e nevoie ca ea sa fie fresh tot timpul. Pe sub rochia oricum exagerat de lunga, niste balerini ar fi geniali (moda prin America la tinere e sa-si ia tenesi albi cu fundite mari in ziua nuntii). Ca tot am amintit rochie, nu va chinuiti cu rochii scumpe! Luati mai bine de la inchiriat sau de la prietenele voastre, nu se merita sa dai bani pe ceva pe care dupa aceea vei incerca cu disperare sa vinzi (ca de pastrat pt fiica ta, bineintelesc ca nu e cazul).

Va garantez ca pozele si filmarea o sa iasa minunat, nu o sa se vada ca rochia a fost purtata. Important este sa va simtiti bine si comod in rochie, incat sa dansati in ea. Deci faceti probe cu mainile prin aer cand o veti inchiria. Si inca ceva despre rochie: ideal ar fi ca ea sa nu fie alba alba!ca albul in poze apare oarecum ars, am observat ca rochiile de culoarea sampaniei sunt cele mai reusite. Si ca material si ca design si in foto. Buchetul ei sa fie din orice fel de flori, numai albe sa nu fie. Trebuie sa constrasteze culoarea rochiei si sa se vada in poze distinct, nu-i asa? De asemenea, sa nu fie un buchet greu, ca atunci cand il arunca mireasa sa cada cu putere si sa faca victime. 

De asemenea, rugamintea mea este ca miresele sa nu fie egoiste si sa “uite” de momentul aruncatului buchetului. Nu uitati ca va raman zeci de poze cu buchetul, la ce sa il mai si luati acasa? Nu va complicati cu frizurile, ca la primul val de orez aruncat (la iesirea din primarie sau biserica) o sa va chinuiti sa va scoateti milioanele de bobite si nu o sa mai inteleaga nimeni ce coafura aveti. Cand mergeti la coafor de va prgramati, nu spuneti ca este pt mireasa, pentru ca vi se vor lua mult mai multi bani, degeaba. Acelasi lucru vi-l va face coafeza si daca sunteti mireasa si daca sunteti domnisoara de onoare.

Nu va machiati simplu, e nunta dvs, va trebuie un machiaj rezistent si deosebit, pentru ca pozele sa iasa de-a dreptul exceptionale. Nu va stresati cu telefoanele de la alti oameni decat cei invitati la nunta, ca numai va amagesc. Daca nu au venit la nunta, cel mai special moment din viata dvs, sa pastreze distanta! Pe cat cu putinta nu vorbiti la telefon decat daca sunt de rezolvat detalii pentru nunta. Minunata zi trece atat de repede, nu o scurtati stand la taclale.

Leave a Reply