Mașină în flăcări pe Drumul Expres Craiova-Pitești – S-a făcut SCRUM | VIDEO

 

Un autoturism a luat foc joi, pe Drumul Expres Craiova – Piteşti, la kilometrul 19.

Pentru stingerea focului au intervenit pompierii din oraşul Balş însă maşina a ars în totalitate, potrivit anunțului purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

În momentul izbucnirii incendiului, în maşină se aflau două persoane care au reuşit să iasă în siguranţă.La sosirea echipajelor de pompieri, autoturismul ardea generalizat, pentru stingerea incendiului pompierii intervenind aproximativ 20 de minute.Maşina a fost distrusă de foc în totalitate, iar cauza probabilă a incendiului a fost o defecţiune în timpul exploatării.

„Pompierii Gărzii Balș, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit pe Drumul Expres, la kilometrul 19, pentru stingerea unui incendiu de autoturism. În momentul izbucnirii incendiului în autovehicul se aflau două persoane, care s-au evacuat în siguranță. La sosirea echipajelor, vehiculul ardea generalizat. Misiunea a durat aproximativ 20 de minute, autoturismul fiind distrus în totalitate. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o defecțiune în timpul exploatării”,  potrivit ISU Olt.Un alt autoturism a luat foc joi, pe o stradă din municipiul Slatina, tot în județul Olt, potrivit ISU Olt. Este vorba de o maşină care a ars parţial, pe strada Ecaterina Teodoriu din Slatina, în urma unui scurtcircuit electric. 

 

Leave a Reply