Devino maseur si lucreaza oriunde in lume

Meseria de maseur este una din cele mai vechi meserii, fiind apreciata inca din cele mai vechi timpuri. In ziua de astazi, aceasta meserie este la fel de cautata precum in trecut. Masajul spre deosebire de cea ce vedem in filme are foarte putine in comun cu senzualitatea, ci mai degraba este o forma de medicina alternativa care poate reabilita anumite zone inflamate. Eurocor pune la dispozitia celor interesati un curs masaj la distanta prin intermediul internetului, unde cursantii vor invata despre tehnici, notiuni si terminologii de baza.

Prin participarea la cursurile de masaj, persoanele interesate vor obtine abilitatile necesare practicarii artei masajului. Se pune accentul atat pe teorie, cat si pe practica, existand traineri profesionisti care le sunt alaturi pas cu pas participantilor, pentru ca acestia sa asimileze toate cunostintele necesare si sa deprinda miscarile. In cadrul cursului de masaj vor fi descrise si conditiile igienico-sanitare din cadrul cabinetului de masaj.

Principalele domenii de aplicare ale cursurilor de masaj sunt cele ale masajului somatic, terapeutic, reflexogen si limfatic. Participantii se vor putea perfectiona pe plan profesional atunci cand vor intelege ca masajul este o terapie pentru pacienti, ca masajul le poate aduce nu numai o stare de bine, ci si o ameliorare a starii de sanatate. Un curs de masaj este o investitie foarte buna pentru oricine doreste sa isi mareasca orizonturile carierei prin invatarea acestor tehnici.

Maseurii profesionisti aplica manevre si presiuni pe diferite grupe musculare, in functie de necesitate, putand executa atat un mesaj standard, cat si un mesaj de relaxare, de intretinere sau terapeutic. O zi de lucru pentru un maseur profesionist poate avea intre 4 si 10 ore, in functie de solicitarile clientilor. Daca lucreaza in cadrul unui cabinet sau centru SPA, atunci isi va respecta orele de program, iar in particular se poate deplasa la domiciliul clientilor.

Marele avantaj al acestei profesii este ca maseurii pot lucra pe vase de croaziera, la cabinete renumite sau in orice alta tara unde este nevoie de meseria lor. Alege Eurocor si invata cursuri de masaj la distantata ca sa ai un job bine platit.

Leave a Reply