Marcel Ciolacu promovează mâncarea românească și apreciază contribuția oamenilor care aduc faimă țării noastre în lume

În cadrul vizitei sale, premierul a avut o întâlnire cu bucătari români remarcabili, care au contribuit la conturarea renumelui culinar al țării. Marcel Ciolacu a subliniat importanța valorificării produselor autohtone și a apreciat eforturile acestor profesioniști care promovează autenticitatea și gustul specific românesc în gastronomie.

„Discuții cu oamenii care fac România cunoscută în lume. Felicitări bucătarului! Mulțumiri angajaților care susțin producția internă a României!”, a transmis premierul Marcel Ciolacu.

În timpul vizitei la Șantierul Naval Constanța, premierul a discutat cu angajații care sunt implicați în producția internă a României. A exprimat recunoștința pentru dedicarea acestora și a evidențiat importanța sectorului industrial și tehnologic, unde românii sunt recunoscuți la nivel mondial pentru seriozitatea și competitivitatea muncii lor.

„Românii sunt serioși și iscusiți, iar acest lucru se reflectă nu doar în industrie, ci și în tehnologie. Oamenii de la Șantierul Naval Constanța sunt un exemplu elocvent al profesionalismului și angajamentului pentru dezvoltarea țării noastre”, a adăugat premierul.

În final, Marcel Ciolacu a îndemnat populația să sprijine producția internă, să cumpere românește și să susțină afacerile locale.

Leave a Reply