Marcel Ciolacu: „Le cer oamenilor noștri să rămână până la ultimul vot de numărat în secții”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică seară, la sediul central al partidului, după închiderea urnelor la alegerile locale și apariția primului EXIT-POLL, că social-democrații au câștigat alegerile locale și că au obținut rezultate mai bune decât la scrutinul din 2020.

„În această seară, democrația a triumfat. Le mulțumesc românilor că au ieșit la vot pe caniculă și au dat legitimitate alegerilor.

PSD a câștigat alegerile. Tot ce-am obținut astăzi reprezintă încrederea pe care ne-au dat-o românii. Votul dat azi a confirmat că am guvernat bine într-o perioadă complicată, iar măsurile luate de PSD la guvernare au fost apreciate de români.

PSD a obținut un scor mai bun decât în 2022, vom avea mai multe Consilii Județene, mai mulți primari, mai mulți consilieri, iar acest lucru se vede și în scorul alianței politice de la europarlamentare, unde am obținut peste 50% din voturi.

Ne-am îndeplini obiectivul, guvernul pe care îl conduc are legitimitatea românilor”, a declarat Ciolacu, încadrat de lideri centrali ai partidului.

Fac un apel să rămână în sală până la ultimul vot și ultimul proces verbal. Le mulțumesc tuturor oamenilor noștri pentru devotament. În acest moment avem doar un exit pol si acum 4 ani a fost o diferență de câteva procente, deci așteptăm numărătoarea tuturor voturilor.

 

 

Leave a Reply