Marcel Ciolacu, față-n față cu Dana Budeanu. Interviu exploziv – Creatoarea de modă și-a exprimat admirația față de prim-ministru

„Sunt un om normal. Și cred că ăsta e cel mai mare pariu al meu cu mine. Lumea s-a săturat de ipocriți, s-a săturat să fie mințită. Cel mai cumplit în politică e să devii penibil. Toate crizele aduc și oportunități. Ca să ai acces la oportunități trebuie să fii și credibil”, a susținut Marcel Ciolacu.

“Dumneavoastră aveți analiza politică. Eu am analiza din punct de vedere uman – vă crede lumea. Nu știu dacă știți care este atributul dumneavoastră principal în ochii oamenilor, că, până la urmă, omul merge la vot cu dumneavoastră. Sunt un om ștampilat a fi pesedist, trăim într-o eră a ștampilelor. Nu am nicio problemă cu niciun fel de ștampilă. Știu exact cine sunt.

Eu vreau să vă spun că atributul dumneavoastră principal, așa ca pesedistă sau ca ce sunt percepută, este vocea. Este timbrul dumneavoastră vocal. Este ceea ce transmiteți atunci când vă adresați oamenilor. Când vorbiți și probabil echipa dumneavoastră știe asta… Când vorbiți, liniștiți. Trăim în niște vremuri aflate în continuă schimbare. Noi am obosit. Suntem obosiți. Și căutăm liniște. Și-n acea liniște, căutăm, de fapt, să ne calmăm din această nebunie. Ceea ce traversăm este o nebunie care va duce la o reașezare (…). Dumneavoastră liniștiți. Asta înseamnă că sufletul dumneavoastră este liniștit. Înăuntru este liniște. Pentru că dacă n-ai liniște înăuntru, tu n-ai avea cum, vreodată, să liniștești, să aduci bine. Probabil observați binele din fiecare om din jurul dumneavoastră și probabil alegeți să vedeți doar binele din fiecare, pentru că așa puteți înainta. Sufletul dumneavoastră este un suflet liniștit”, i-a spus Dana Budeanu premierului Marcel Ciolacu.

Leave a Reply