Manichiura traditionala de sarbatori

Se apropie sarbatorile de iarna, iar doamnele care vor sa arate impecabil stiu ca trebuie sa se prezinte la un salon profesionist de manichiura pentru a fi multumite de rezultat. Pentru ca rezultatul sa fie unul pe masura asteptarilor, se recomanda unghiile false realizate din gel UV. Problema este ca acest tip de manichiura se realizeaza in general in saloanele de specialitate unde dispun de toate materialele necesare profesionale.

De exemplu daca doriti sa va puneti unghii false, pe langa geluri uv aveti nevoie si de lampa uv si de alte ustensile. Iar mai jos va prezentam cele mai interesante modele de manichiura care sunt deja modele traditionale de sarbatori. Manichiura cu fulgi de nea este cel mai raspandit model, dar si cel mai placut si elegant.

Se foloseste un lac de unghii alb, ce se intinde pe intreaga suprafata, iar fulgii de nea vor fi realizati cu ajutorul unui lac metalizat, de obicei de culoare albastru deschis, dar iese o lucrare excelenta si daca se foloseste lac auriu sau argintiu cu o nuanta mai inchisa, pentru a se evidentia de lacul alb.

Exista si o a doua varianta de a realiza acest tip de manichiura, si anume, vopsirea unghiilor cu un lac rosu de o nuanta mai inchisa, iar peste suprafata unghiilor se aplica fulgi de nea albi, sau in unele saloane profesioniste se pot chiar picta direct pe unghie. Un alt model foarte apreciat este manichiura cu motive de Craciun.

Pentru a se realiza acest model se obisnuieste folosirea unui lac cu sclipici de culoare rosie in general, dar si auriu pentru unghiile in care desenul de pe suprafata unghiei va fi de culoare rosie. Pentru a fi in spiritul sarbatorilor, desenati-va pe unghii crengute de brad, bastonasul mosului Craciun in diverse culori, globulete colorate sau chiar un om de zapada simpatic.

Tot de Craciun se foloseste si modelul cu stele. Inspirati de Steaua magilor, profesionistii in domeniu au realizat un model de manichiura foarte interesant, potrivit pentru seara de Craciun, dar si pentru seara de Revelion. Unghiile vor fi vopsite in doua culori, anume, pe jumatate de unghie se va intinde un lac argintiu cu sclipici, iar pe cealalta jumatate o oja de culoare neagra, urmand a se aplica pe suprafata unghiilor stelute gata realizate.

Cu siguranta sunt si doamne care apreciaza stilul clasic chiar si cand vine vorba de propria manichiura. De aceea recomandam un model clasic pentru sarbatorile de Craciun. Si anume, vopsirea unghiilor in doua culori, rosu inchis si verde inchis, culori ce sunt adevarate simboluri ale Craciunului.

Merita subliniat faptul ca pentru ca aceste modele sa iasa perfect si sa reziste un timp mai indelungat, se recomanda realizarea de unghii artificiale confectionate din gel UV. O foarte buna sursa de informatii pentru manichiura si make-up profesional o reprezinta Blogul Cupio, un magazin online specializat pe produse cosmetice profesionale.

Leave a Reply