Magia Crăciunului prinde viață în Piața Mare din Sibiu. Mii de oameni, prezenți azi, la deschiderea oficială

Târgul de Crăciun din Sibiu s-a deschis vineri şi se va desfăşura până pe 2 ianuarie 2024 în Piaţa Mare şi, pentru prima dată, în curtea Palatului Brukenthal, unde evenimentele se vor încheia pe 27 decembrie.Iluminatul festiv a fost aprins vineri seară, la târg fiind deja prezenţi foarte mulţi oameni, potrivit imaginilor transmise de Primăria Sibiu pe reţelele de socializare.

“Peste 110 expozanţi îi întâmpină pe sibieni şi pe turişti cu numeroase produse, de la cadouri extrem de variate până la cele mai delicioase mâncăruri şi băuturi de sezon. Dintre aceştia, mai mult de o treime sunt la prima prezenţă în cadrul acestui eveniment”, a anunţat Primăria Sibiu pe Facebook.

Un videoclip cu Iohannis la acordeon, Ciolacu la clape și Dragnea la țambal face valuri pe internet. Cum va fi folosită inteligența artificială în campanie

Printre atracţiile de anul acesta se numără: spectaculoase proiecţii pe clădirile din Piaţa Mare, Atelierul lui Moş Crăciun, roata panoramică, trenuleţul turistic, patinoarul. Copiii se vor bucura de o experienţă unică şi memorabilă în Atelierul lui Moş Crăciun, vor învăţa noi abilităţi, se vor distra şi vor crea amintiri de neuitat.

“O noutate a ediţiei din acest an a Târgului de Crăciun o constituie extinderea acestuia în curtea Palatului Brukenthal. Această nouă locaţie este gândită ca o alternativă la forfota publicului din Piaţa Mare. Aici, vizitatorii vor întâlni expozanţi cu articole handmade deosebite, patiserii din Sibiu şi Cluj-Napoca, un bar operat de către barmani experimentaţi, dar şi multe surprize culinare. Nu va lipsi nici muzica, pe scena amplasată în curtea Palatului urmând să urce Andi Moisescu, DJ Antenna, DJ Vasile, Nopame şi alte formaţii de jazz, DJ-i de electro funk sau artişti de muzică clasică”, arată Primăria.

Dorel din Neamț a asfaltat o stradă în așa fel încât i-a blocat pe oameni în propriile curți

Leave a Reply