Luptător de la Penitenciarul Craiova, bătut cu bestialitate într-un club, de foști deținuți! Bărbatul a fost lăsat zăcând pe asfalt

Polițistul care lucrează la penitenciarul de Maximă siguranță a fost bătut cinci foști deținuți. Scandalul ar fi izbucnit în urma unor divergențe pe tema dedicațiilor muzicale.

În urma loviturilor polițistul a ajuns la spital cu mai multe răni, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.”Polițiștii deplasați la fața locului au constanta că în urma unui conflict spontan, barbatuld e 37 de ani ar fi fost agresat fizic de o persoana necunoscuta. In urma evenimentului, acesta a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital. In cauza, politistii au deschis un posar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire si alte violențe”, a declarat Mateescu Andreea-Maria, agent de politie.Cei care l-au bătut pe polițist sunt cunoscuți sub numele de Picolo, Furnică și Iulian Florin Siclitaru, fratele unei judecătoare din Craiova, condamnat la 3 ani de detenție după ce, în primăvara lui 2013, a condus drogat și a ucis doi tineri. 

Leave a Reply