Care sunt jucariile potrivite pentru bebelusul tau?

Alegerea jucariilor pentru bebelusul tau este o treaba importanta si serioasa, avand un impact puternic asupra modului in care se evolueaza si asimileaza diferite lucruri. Primele jucarii ale bebelusului tau trebuie sa fie, in primul rand, sigure. Sa nu aiba margini ascutite, sa nu contina piese mici care pot fi inghitite de cei mici si sa nu fie vopsite sau lipite cu substante chimice / toxice, cum ar fi de exemplu vopseaua de plumb.

Toate jucariile destinate bebelusilor au cerinte speciale de punct de vedere al sigurantei, de aceea trebuie sa fiti foarte atenti in momentul achizitionarii aceastora. Un alt element de care trebuie sa tineti cont este faptul ca aceastea trebuie sa se potriveasca varstei copilului si nivelului sau de dezvoltare.

Hopasus, magazin specializat in jucarii pentru bebelusi si nu numai, va recomanda, sa fiti atenti, in primul rand, la utilitatea jucariei pe care doriti sa o cumparati. De asemenea, aspectul este un alt element important de care trebuie sa tineti cont.

Majoritatea jucariilor pentru bebelusi mai mici de 1 an trebuie sa fie viu colorate pentru a le starni curiozitatea si interesul, iar daca emit si lumini si sunete muzicale, este cu atat mai bine pentru bebelusul dumneavoastra. O jucarie de calitate, destinata bebelusilor, ii va ajuta in dezvoltarea simturilor esentiale si abilitatilor motorii.

Deoarece se afla la inceputul vietii, acestia au nevoie de stimuli, care cu timpul, ii vor ajuta sa fie mai comunicativi, mai cooperanti si sa-si formeze personalitatea proprie. Pe piata online veti putea  gasi o gama de jucarii pentru bebelusi extrem de variata. Zornaitoarele, de exemplu sunt unele din cele mai populare jucarii.

Pe langa faptul ca aceastea scot o multime de sunete, care ii vor incanta, ele reprezinta si intrumentul  ideal cu ajutorul caruia veti  putea sa le testati si simtul auzului. Animalele de plus, de asemenea, au mare succes printre cei mici. Deoarece sunt micute si pufoase, cel mic se poate juca fara probleme cu ele, incurajandu-i, in acelasi timp, dezvoltarea simtului tactil.

Fiecare copil, la un moment dat, va manifesta o afectiune pentru una din jucarii,  si de cele mai multe ori se dovedeste a fi o jucarie de plus. Caruselele muzicale, nu trebuie sa lipseasca din camera copilului dumneavoastra, fiind una din primele pe care trebuie sa le cumparati.

Bebelusul se poate juca cu el inca din primele zile dupa nastere, ajutandu-l sa se relaxeze si sa-si dezvolte vazul. Hopa-sus recomanda si cuburile de constructie pentru bebelusi. Acestea  le permit sa se joace si sa se distreze in mai multe feluri: le poate prinde, arunca, suprapune sau baga in gurita fara nici o problema.

Ele sunt facute din materiale textile moi, astfel incat micutii sa le manevreze cu usurinta si sa evite riscul accidentarilor. Mingiile moi, sunt de asemenea, foarte apreciate de cei mici. La fel ca si cuburile de constructie, acestea permit bebelusilor sa se joace in mai multe moduri fara sa se accidenteze.

Pentru ca dezvoltarea abilitatilor motorii si a coordonarii mana-ochi este foarte importanta, va recomandam sa cumparati bebelusului dumneavoastra un set de inele sau forme geometrice de stivuit, care il vor ajuta sa-si dezvolte perceptia asupra formelor, marimilor si culorilor.

Jucariile pentru baita sunt, de asemenea, accesorii obligatorii pentru apa atunci cand speli bebelusul. Nu uitati ca jucariile sunt foarte importate pentru dezvoltarea copiilor dumneavoastra fizica si emotionala, de aceea trebuie sa alegeti jucaria potrivita varstei lui, ele fiind atat sursa de distractie cat si o sursa importanta de educatie.

Leave a Reply