Istoria rochiilor de mireasa

Stiti de ce rochia de mireasa este alba sau daca a fost dintodeauna asa? Bineinteles marea majoritate am spune ca da, insa aceste informatii le-am aflat si noi in Mall Craiova oferindu-se ajutorul necesar pentru a alege rochia de mireasa pottrivita. Lucrurile stau cam asa, rochia de mireasa a inceput a fi purtata in Egipt, in urma cu 2000 de ani cand femeile isi puneau straturi de materiale de culoare alba unul peste altul.
Pana in secolul al 18-lea si pana la jumatate secolulul 19, femeile optau pentru materiale simple albe pentru ceromonia casatoriei. Dupa jumatate secolului 19 rochiile de mireasa devin din ce in ce mai incarcate, avand materiale si decoratiuni scumpe, iar din acea perioada culorile preferate devenind argintiul si rosu.
Rochiile de mireasa au suferit foarte multe modificari, insa cea care a dat tonul in materie de moda a fost Victoria I a Regatului Unit in anul 1840, care a purtat o rochie de mireasa alba din satin, infrumusetata cu flori de portocal si dantela brodata. Acest lucru a rezultat, ca incepand cu secolul 20, modelul rochiilor ia fost in stil victorian, albe cu maneci lungi, voal lung pana in pamant. Tot in aceasta perioada a aparut si ideea de a cumpara o rochie de mireasa gata facuta si nu pe comanda, cum era normal pana in acel moment.
Rochiile de mireasa sunt creatii vestimentare ce sunt intalnite in majoritatea culturilor, iar desi obiceiul de a avea o rochie de mireasa alba este unul foarte puternic inradacinat, in zilele noastre rochia de mirease a inceput sa aiba culori diverse. Acest lucru inseamna ca in ziua nuntii, fiecare mireasa doreste sa-ti exprime personalitate, iar acest lucru creste cerintele ce se cer de la cei ce confectioneaza rochii de mireasa.
In Mall Craiova toate gusturile si toate cerintele se unesc pentru a va oferii o rochie de mireasa perfecta care sa va evidentieze frumusetea si sa va faca sa va simtiti speciala in aceasta zi importanta. In Mall Craiova a cauta o rochie de mireasa potrivita devine o experienta placuta, de-a lungul careia veti primi indrumarea si sfaturile necesare pentru a face alegerea cea mai buna.
Mall Craiova va ofera materiale de calitate si standarde inalte de calitate, ce fac ca acesta sa fie locul in care va puteti gasi rochia de mireasa mult cautata. Mergeti sa cautati rochia de mireasa mult dorita in Mall Craiova si lasati grijiile si stresul pentru alta ocazie!

Leave a Reply