Indian înecat în Prut când încerca să ajungă ilegal în România. Se afla alături de un amic care l-a părăsit când a văzut incidentul

Bărbat de 42 de ani, înecat în Prut

Victima era însoțită de un amic, care l-a abandonat și nu a cerut ajutor. 

Imediat după ce a fugit de la locul faptei, bărbatul a avut un comportament bizar și a atras atenția polițiștilor din zonă. 

Oamenii legii l-au reținut și astfel au aflat de tragedie. 

Ulterior, oamenii legii au găsit trupul neînsuflețit al migrantului și au deschis o anchetă a fost deschisă în acest caz. 

Ce au transmis oamenii legii în acest caz

„Într-un incident tragic, doi cetățeni indieni au încercat să treacă ilegal frontiera, în România, dar pe parcursul încercării de a traversa râul Prut, unul dintre ei a fost găsit fără suflare.

Evenimentul a avut loc ieri, 13 mai 2024, în cadrul unei misiuni de control și supraveghere a zonei de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Lopatnic.

Fiind inițiate verificări suplimentare, utilizând ambarcațiunea de serviciu, la aproape trei metri de malul Prutului, patrula a descoperit o scurtă neagră, un rucsac și trupul fără viață al celui dispărut.

La fața locului au fost solicitate și alte autorități de competență, printr-un apel la Serviciul unic 112.

Investigațiile privind acest incident sunt în curs de desfășurare.”, se arată în comunicatul oficial transmis de Poliția de Frontieră a Republicii Moldova.

Leave a Reply