Importanta pensulelor in make-up

Orice femeie ce are cativa ani de experienta in ale machiajului, trebuie sa stie ca nu este important numai sa aiba produse de cea mai buna calitate ci si accesorii, daca isi doreste ca machiajul realizat sa fie cu adevarat unul frumos, ingrijit, de durata si care nu afecteaza tenul in niciun fel.

Daca unele dintre dumneavoastra se gandeau ca un fard de la un brand celebru sau un fond de ten de calitate este suficient incat machiajul sa arate perfect, ei bine, nu este chiar atat de simplu. P

entru a obtine un machiaj impecabil si pentru ca in urma aplicarii produselor de make-up sa nu va deteriorati tenul ce este, dupa cum bine stiti, atat de sensibil, va trebui sa va dotati si cu o multime de acceorii, pe langa produsele propriu-zise. Cele mai importante, esentiale as putea spune chiar, din categoria accesorii, sunt pensulele.

Cu ajutorul lor fondul de ten, fardul iluminator, cel de obraz, cel de pleoape precum si rujul, se poate intinde cu mult mai bine si mai uniform decat cu mana sau diversi bureti ajutatori.

O pensula de calitate este delicata cu pielea, reusind in acelasi timp sa uniformizeze, contureze precis si fixeze exact atat cat trebuie machiajul, scutindu-va de artificiile facute pentru un aspect proaspat si in ceea ce priveste fondul de ten, scutindu-va de intinderea sa cu mana.

In special daca aveti tenul sensibil, pensulele pentru fiecare tip de fard nu va pot lipsi din dotare deoarece ele va vor feri de contactul fetei cu mana (ce are bacterii) sau cu alte ustensile usor aspre ce va pot irita si strica tot aspectul.

Alegeti intotdeauna pensule de calitate, din par natural sau din fibre sintetice tratate si veti observa cat de mult se schimbasi simplifica intregul proces de make-up, precum si aspectul fetei la final.

Leave a Reply