Horoscopul special: Marte intra în Taurul iubitor de lux 9 iunie – 20 iulie 2024 și schimbă din temelii norocul și viața amoroasă a zodiilor. Cine va fi protejatul astrelor

În ultimele săptămâni, este posibil să te fi simțit mai înflăcărat – rezultatul lui Marte care se deplasa prin unul dintre semnele sale de casă, semnul cardinal de foc Berbec, cunoscut pentru impulsivitatea, dinamismul, asertivitatea și dorința arzătoare de a fi mereu în top. Dar intrarea lui Marte în Taur, care are loc duminică, 9 iunie, marchează un nou capitol în care fitilul tău ar putea fi mai lung, concentrându-te pe îndeplinirea aspirațiilor tale într-un mod mult mai deliberat, lent și constant.

Ce înseamnă Marte în Taur?

Marte, planeta acțiunii, supraveghează pasiunea, sexul, acțiunea, motivația interioară, curajul, furia, motivația și autoafirmarea, iar ultima dată când s-a mutat prin Taur, al doilea semn al zodiacului simbolizat de Taur, a fost în vara anului 2022. Asta pentru că îi ia aproximativ doi ani să parcurgă zodiacul. Deci, pentru a înțelege cum se exprimă Marte în Taur, te poți gândi la cum arăta viața între 5 iulie și 20 august 2022. De asemenea, poți lua în considerare stăpânul Taurului, Venus, care supraveghează relațiile, frumusețea, valorile și banii. În consecință, Taurul caută plăcere, adoră luxul și este investit în a-și hrăni nu doar legăturile, ci și sentimentul de securitate și bunurile materiale.

Zodiile care câștigă bani cu carul în luna iunie. Astrele se aliniază în favoarea succesului lor financiar

Toate acestea merită să fie ținute minte în timp ce te gândești la modul în care vom fi cu toții mai predispuși să ne exprimăm emoțiile cele mai pasionale în timp ce Marte este în Taur. De asemenea, am putea fi mai înclinați să ne concentrăm pe obiective care se învârt în jurul câștigului, plății datoriilor, stabilirii unui buget și îngrijirii sau achiziționării bunurilor materiale, având în vedere că Taurul este asociat cu Casa a doua a Veniturilor. Aceasta este, de asemenea, sectorul stimei de sine, așa că acesta ar putea fi un subiect important până când Marte părăsește Taurul pe 20 iulie. Ai putea descoperi că pierderea cumpătului este mai intim legată de sentimentul de subapreciere – de către tine sau de către alții. Și fie că te implici într-un conflict sau te simți motivat, aceasta ar putea fi alimentată de valorile tale personale, care este un alt subiect al Casei a doua.

La ce să te aștepți în timpul călătoriei lui Marte prin Taur în 2024

Deși Marte trece prin Taur aproximativ la fiecare doi ani, toate planetele se mișcă la viteze diferite prin zodiac, astfel încât legăturile planetei orientate spre acțiune cu alte corpuri cerești se schimbă anual.

Câteva momente cheie:

Marte în cuadratură cu Pluto

În 2024, la scurt timp după ce se mută în semnul Taurului, pe marți, 11 iunie, Marte va forma o cuadratură tensionată cu Pluto, planeta transformării și regenerării, în semnul fix coleg Vărsător, consolidându-ți dorința de a lua controlul și amplificând potențialul pentru lupte de putere. Deoarece acest pătrat are loc în două semne care tind spre încăpățânare, făcând tot posibilul pentru a infuza momentul cu puțină mai multă flexibilitate ar putea preveni artificii inutile.

Marte în conjuncție cu Uranus

Luni, 15 iulie, Marte se leagă de schimbătorul de jocuri Uranus în Taur, ceea ce poate declanșa evoluții neașteptate și agresive ca rezultat al dorinței tale sau a altora de a ieși dintr-un impas. Ai putea dori să te desprinzi pe cont propriu, să îți afirmi independența sau să te muți într-o direcție complet nouă dintr-o dată.

Horoscopul săptămânii 10 – 16 iunie. Lupte între zodii pentru o poziție sau un câștig. Cine va ieși învingător

Cum va afecta Marte în Taur Berbecul

În timp ce planeta ta dominantă, Marte orientată spre acțiune, este în zona ta de bani, vei fi motivat să accelerezi pe inițiativele de a face bani. Fie că dorești să îți crești economiile sau planul de investiții, sau să te îndrepți spre o nouă sursă de venit, vei avea un val de energie go-getter pentru a te simți mai centrat financiar. Pentru cele mai bune rezultate, asigură-te că îți iei în considerare valorile și recunoaște-ți valoarea.

Cum va afecta Marte în Taur Taurul

Datorită lui Marte, planeta acțiunii, care se deplasează prin semnul tău, vei fi plin de energie pentru a-ți urmări cele mai îndrăznețe aspirații într-un mod mai dinamic. Asertivitatea ta cu prietenii, cei dragi sau colegii – mai ales într-un context unu la unu – ar trebui să fie mai ușoară decât de obicei, și acest lucru ar trebui să îți sporească imaginea de sine și încrederea. Fii deosebit de conștient de tendința ta de a-ți înfige călcâiele și de a lupta cu adaptabilitatea pentru a evita să împingi atât de tare încât să ajungi într-un impas.

Cum va afecta Marte în Taur Gemenii

Suntem în mijlocul sezonului tău până pe 20 iunie, și Soarele care se deplasează prin semnul tău îți intensifică inevitabil vitalitatea. Cu toate acestea, timpul lui Marte orientat spre acțiune în zona ta de spiritualitate îți va aminti cât de important este să îți faci timp pentru reflecție asupra a ceea ce dorești să realizezi. Poți scrie în jurnal sau medita asupra a ceea ce îți luminează motivația interioară acum și, în consecință, să începi să conturezi cea mai bună abordare pentru a-ți transforma visele în realitate odată ce Marte se mută în semnul tău pe 20 iulie.

Cele 5 elemente ale zodiacului chinezesc. Află punctele și energiile tare forte, în funcție de zodie

Cum va afecta Marte în Taur Racul

În timp ce Marte orientat spre acțiune se deplasează prin zona ta de networking, vei dori să te pui pe treabă în proiectele de grup și să aduci oameni din cercul tău social sau comunitate împreună. Vezi un drum clar spre victorie în obiectivele tale, și cu siguranță implică recrutarea altora pentru a se alătura în eforturile tale. Mai mult, lucrul cu alții acum te poate face să te simți mai conectat și pasionat de aspirațiile voastre comune. Există un element umanitar în această tranziție care poate fi cu adevărat împlinitor!

Cum va afecta Marte în Taur Leul

Cu Marte, planeta acțiunii, deplasându-se prin zona ta de carieră, ești mai entuziasmat și mai motivat să îți lași amprenta în sfera publică și să câștigi aplauze din partea superiorilor. Vrei să fii recunoscut pentru munca ta grea și ești dispus să canalizezi energie suplimentară pentru a te asigura că obții aplauzele pe care le dorești. Ai putea, de asemenea, să te simți mai competitiv și, în consecință, să te concentrezi mai mult pe instinctele tale antreprenoriale. Fii atent să nu permiți ca această concentrare intensă să ducă la ciocniri cu figurile de autoritate. Aptitudinea ta pentru diplomație, specifică lui Venus, poate fi de ajutor.

Cum va afecta Marte în Taur Fecioara

În timp ce Marte dinamic se deplasează prin zona ta de învățare superioară, ai putea fi nerăbdător să ieși din rutina obișnuită (da, chiar!) și să pornești într-o aventură. Vei fi deosebit de conectat la instinctele tale, așa că fie că dorești să mergi într-o călătorie pe distanță lungă sau să te înscrii la un curs de vară care îți va permite să îți avansezi educația, vei face bine să alergi către acea dorință. Ai putea să te surprinzi cu cât de entuziasmat te face această tranziție să te simți – și să acționezi!

3 zodii sunt favoritele Universului în iunie 2024. Astrele au decis să le ajute în toate acțiunile

Cum va afecta Marte în Taur Balanța

În timp ce Marte orientat spre acțiune se deplasează prin zona ta de legături emoționale, vei dori să împingi înainte pe consolidarea conexiunilor tale cu cei dragi. Viața ta sexuală ar putea fi un focus deosebit de împlinitor acum. În același timp, această zonă supraveghează resursele comune, așa că ai putea fi dornic să discuți despre chestiuni financiare împărtășite cu membrii familiei. Fii conștient de o tendință crescută de a te certa cu cei dragi pe aceste subiecte. Totuși, abordarea conflictelor direct îți va servi mai bine decât să le ascunzi sub covor.

Cum va afecta Marte în Taur Scorpionul

Timpul lui Marte în zona ta de parteneriat este o oportunitate de a accelera proiectele unu la unu pe care le dorești să le vezi realizate. Fie că te alături unui prieten, iubit sau partener de afaceri, eforturile voastre comune vor fi cele care te vor duce la linia de sosire. Reține că ai putea, de asemenea, să fii mai înclinat să îți înfigi călcâiele în poziția ta și să îți fie greu să vezi poziția celuilalt, dar aceasta poate fi o oportunitate de a vă asculta reciproc, de a negocia noi termeni și de a spori armonia. Vorbind despre negociere, nu fi surprins dacă ai de-a face cu mai multe contracte sau eforturi pentru a găsi o rezolvare care să te satisfacă pe tine și pe altă parte.

Cum va afecta Marte în Taur Săgetătorul

În timp ce Marte cel dinamic este în zona ta de sănătate, vei descoperi că rutina ta zilnică este chiar mai aglomerată decât de obicei. S-ar putea să trebuiască să lucrezi puțin mai mult pentru a-ți face timp pentru relaxare. Totuși, aceasta poate fi o lecție valoroasă, deoarece vei fi și mai motivat decât de obicei să îți prioritizezi bunăstarea pe o bază regulată. Ai mai multă energie pentru a experimenta diferite rutine mind-body. De asemenea, vei fi mai motivat să îți optimizezi programul și să spui „nu” oricărui lucru care nu mai funcționează pentru tine!

Zodiac CHINEZESC săptămâna 10-16 iunie 2024. Noi provocări la orizont. Trei zodii reușesc să atragă abundența

Cum va afecta Marte în Taur Capricornul

Marte va petrece timp în sectorul tău de romantism și auto-exprimare, ceea ce poate alimenta urmărirea distracției, creativității și spontaneității – mai ales alături de un partener semnificativ sau cei dragi. Vei dori să fii – și să beneficiezi de a fi – mai jucăuș și prezent. Cel mai bun pariu: Dă curs oricărei dorințe de a pune pe pauză termenele limită și de a-ți tempera tendința de a fi atât de harnic încât să ratezi oportunitățile de a profita la maximum de moment. Vei străluci și când te vei dedica proiectelor care îți permit să te exprimi artistic.

Cum va afecta Marte în Taur Vărsătorul

Marte în zona ta de casă îți aprinde dorința de a face progrese în proiectele legate de viața ta de familie. Dacă ai vrut să abordezi mai activ îngrijirea bunăstării tale emoționale, poate prin cercetarea diferitelor tipuri de terapie sau prin construirea mai multor momente de îngrijire personală în programul tău, ai acum un drum liber pentru a face asta, spun astrologii. De asemenea, poți recruta pe cei dragi pentru a te susține în aceste eforturi. Și dacă ai vrut să rezolvi un conflict cu membrii familiei, poți să vă adunați pentru a-l aborda direct acum. Potențialul de ciocniri este mai mare decât de obicei, cu siguranță, dar la fel și șansa că vei ajunge la o rezoluție vindecătoare.

Cum va afecta Marte în Taur Peștii

Datorită lui Marte care se deplasează prin zona ta de comunicare, viața ta de zi cu zi este mai frenetică și plină de activități sociale. Ai putea descoperi că calendarul tău este plin de întâlniri cu prietenii și excursii pe distanțe scurte legate de o varietate de comisioane. În același timp, curiozitatea ta este la un nivel maxim, și vei dori să găsești oportunități pentru a-ți satisface dorința de a învăța și de a te conecta cu alții pe ceea ce ai învățat. Gândește-te să te înscrii la un curs online alături de un prieten sau coleg sau să planifici sesiuni de brainstorming, care ar putea duce la stabilirea de obiective interesante și planuri colaborative!

Afirmația pe care să o rostești în luna iunie 2024 ca să îți îndeplinești dorințele, în funcție de zodie

Leave a Reply